Close

Afvallen met vegan maaltijdshakes | review Supsona maaltijdshakes

Vegan en GMO vrij afvallen met maaltijdshakes met de Supsona maaltijdshakes.

Wat hebben we een zomer gehad hè! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb maanden lang alleen maar in floddertjes gelopen. Lees: losse jurkjes.. heerlijk! En vriendlief in een comfy baggy stretch short; want dat rekt zo lekker mee.

De kilo’s op je heupen

Iedere avond hebben we samen buiten gezeten met de vuurkorf aan en op tafel een hapje en een drankje; omdat dat zo gezellig is… Heel leuk! Totdat onlangs de “gewone” kleding weer aan moest…Huh …Was m’n jeans nou gekrompen?
Nope .. helaas. De “gezelligheid” was op mijn heupen gaan zitten. Wat zeg ik, op onze heupen!

 

Maaltijdshakes

Omdat ik het erg lastig vind om “gewoon” maar minder te gaan eten en om tijdens de lunch met salades in de weer te zijn, ben ik aan de maaltijdshakes gegaan. Dan hoef ik sowieso niet na te denken over de calorieën, de vitamines, mineralen etcetera, die ik toch echt wel dagelijks binnen wil krijgen. Er zijn heel veel verschillende shakes verkrijgbaar in de supermarkten en drogisterijen. Die heb ik ook wel eens gekocht hoor, maar ik wilde nu een keer echt een hele goede shake. Eentje die wel alle macro’s, micro’s en vitamines bevat én die bovendien ook goed vult. Na een tijdje googlen kwam ik uit op Supsona. Op hun website heb ik alle informatie doorgenomen en….ik was gelijk razend enthousiast!

Supsona maaltijdshakes

Gezondheid staat bij Supsona bovenaan de lijst, net als bij mij! Supsona  bevat namelijk alle belangrijke voedingstoffen die je dagelijks echt nodig hebt! En ook héél belangrijk, Pulve shakes zijn Vegan, soja en GMO vrij, bevatten geen aspartaam, dextrose, maltodextrine en acesulfaam-k. Behalve dat Supsona de beste ingrediënten bevat, is het ook super eenvoudig in gebruik. Elk portie zit verpakt in een zakje; ideaal, omdat ik ze dus zo mee kan nemen naar mijn werk en ik niet in de weer hoef met maatschepjes enzo.

De Supsona shake maak je aan met 300 ml water. Ik pak altijd water uit de koelkast omdat ik een hele koude shake het lekkerste vind. Het kan eventueel ook met melk aangemaakt worden als je de shake “romiger” wilt hebben. Ik persoonlijk vind het met vers koud water heerlijk! Bovendien vind ik de extra calorieën van de melk zo zonde.

Een shake  bevat ongeveer 500 calorieën. Genoeg om een lekker voldaan gevoel te hebben voor uren!
Je mag iedere maaltijd vervangen door een shake als je dat wilt. Ik zelf vervang het ontbijt en de lunch. s’ avonds neem ik dan een lichte maaltijd. Ik moet zeggen: ik doe het er geweldig op, net als mijn man (hij doet gezellig met me mee ;-)). Hij gaat 3 keer in de week naar de sportschool en neemt dan als maaltijd voor het sporten een shake. Door de juiste samenstelling gaat dat uitstekend!

Conclusie na 3 weken:

  • Er zijn enkele kilo’s af.
  • We hebben energie voor tien!
  • Dit is de eerste shake die geen invloed heeft op ons humeur ;-).
  • En, het is echt een “complete” maaltijd.
  • Dus geen hongergevoel!

Tip! Als je ziek bent en niks door je keel krijgt, dan zorgt een maaltijdshake ervoor dat je evengoed al je vitamines binnen krijgt! Ideaal bij herstel of slechte eters.

Ook zo enthousiast geworden en wil je het zelf nu ook proberen?
Eet, Uh… drink smakelijk!

vegan shakes review

About Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang