De lekkerste vegetarische recepten, waar ook kinderen van smullen!

vegetarisch eten met kinderen

Mijn kleine meid is sinds kort overtuigd vegetariër. Wat moet een moeder dan doen? Juist vegetarische recepten voor kinderen opzoeken. Gelukkig was er een flinke groep bloggers met de lekkerste tips!

Laatste update vegetarische recepten: 08 mei 2020

Mijn dochter is vegetariër

Het verbaasde mij ook niets toen ze zei dat ze geen vlees meer wilde eten. Keira is sowieso nooit echt een vleeseter geweest, en toen ze een jaar of 4 was heeft ze het ook 6 maanden goed volgehouden. Toen kreeg ze trek in bacon met eieren op vakantie, en sindsdien eet ze weer vlees mee. Ik hoef haar geen sudderlapje of een biefstukje voor te schotelen, maar knakworstjes, kippepootjes of een schnitzel lust ze dan wel graag.

Nu is ze erg zoekende naar wie ze is en wat ze wil, en besloot om vegetariër te worden. Er zijn ergere dingen waar een kind mee aan kan komen toch? Dus uiteraard krijgt ze 100% steun en uitleg. Hoewel ik altijd met veel groentes kook, kook ik eerlijk gezegd heel weinig gerechten waar helemaal niks van vlees in zit. Tijd dus om de hulptroepen in te schakelen!

Vegetarische recepten voor kinderen

Soep!

Keira is dol op groente, dus dat scheelt enorm. Maar mocht jouw kindje niet van groentes houden, dan zou ik ook zeker 1 van deze recepten proberen! Heb jij nog een lekker recept, comment dan met de link, en dan zet ik hem erbij!

Laatste update: 29-01-2020

 

Lees ook: Lekkere hapjes voor bij de TV 

kindvriendelijke vegetarische recepten

 


ageology banner De lekkerste vegetarische recepten, waar ook kinderen van smullen!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥