De lekkerste vegetarische recepten, waar ook kinderen van smullen!

vegetarische recepten voor kinderen

Mijn kleine meid is sinds kort overtuigd vegetariër. Wat moet een moeder dan doen? Juist vegetarische recepten voor kinderen opzoeken. Gelukkig was er een flinke groep bloggers met de lekkerste tips!

vegetarischvoorkinderen - De lekkerste vegetarische recepten, waar ook kinderen van smullen!
Foto is van Shutterstock

Mijn dochter is vegetariër

Het verbaasde mij ook niets toen ze zei dat ze geen vlees meer wilde eten. Keira is sowieso nooit echt een vleeseter geweest, en toen ze een jaar of 4 was heeft ze het ook 6 maanden goed volgehouden. Toen kreeg ze trek in bacon met eieren op vakantie, en sindsdien eet ze weer vlees mee. Ik hoef haar geen sudderlapje of een biefstukje voor te schotelen, maar knakworstjes, kippepootjes of een schnitzel lust ze dan wel graag.

Nu is ze erg zoekende naar wie ze is en wat ze wil, en besloot om vegetariër te worden. Er zijn ergere dingen waar een kind mee aan kan komen toch? Dus uiteraard krijgt ze 100% steun en uitleg. Hoewel ik altijd met veel groentes kook, kook ik eerlijk gezegd heel weinig gerechten waar helemaal niks van vlees in zit. Tijd dus om de hulptroepen in te schakelen!

Vegetarische recepten voor kinderen

Tip! Doe mee met de Veggiechallenge en kijk zo of het wat voor jou is!

Soep!

Keira is dol op groente, dus dat scheelt enorm. Maar mocht jouw kindje niet van groentes houden, dan zou ik ook zeker 1 van deze recepten proberen! Heb jij nog een lekker recept, comment dan met de link, en dan zet ik hem erbij!

 

Lees ook: Lekkere hapjes voor bij de TV 

HMPB Full Device Mockup without D%26B - De lekkerste vegetarische recepten, waar ook kinderen van smullen!wi1x2omy?a aid=5bcac15ab85fe&a bid=5379e246 - De lekkerste vegetarische recepten, waar ook kinderen van smullen!De Healthy Meal Planning bundle is nog maar een paar maanden te koop! Je vind er duizenden gezonde recepten, planners en boodschappenlijstjes om elke dag een lekker maar gezonde hap te kunnen voorschotelen. Gemaakt door moeders, dus er is zeker gelet op de smaakpapillen van de kleintjes 😉 Klik op de foto voor meer informatie!

vegetarische recepten voor kinderen - De lekkerste vegetarische recepten, waar ook kinderen van smullen!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 
Spread the love

1 comment on “De lekkerste vegetarische recepten, waar ook kinderen van smullen!

Comments are closed.