Close
Een cadeautje voor jezelf

Vergeet ook jezelf niet met de feestdagen!

Een cadeautje voor jezelf mag ook wel eens! Natuurlijk kun je ook wat hints droppen bij je geliefden, of dit blog in je tabs open laten staan.

Rennen, vliegen, stress

De feestdagen zijn fantastisch, zo gezellig en leuk. Iedereen blij bij de boom. Gelukkig met hun cadeaus. Jij zit erbij, vrolijk en half uitgeput. Het is weer gelukt. Jammer alleen dat ze de hints niet goed hadden opgevangen en jij voor de 100ste x met een paar theedoeken en met een beetje mazzel ook een koekepan erbij opgezadeld wordt. Of zo een kleur nagellak die je never nooit niet op zou doen.

Ook heel lief vind ik de knuffel bonnen. En hoe lief ik ze vind, een lekker parfum in geschenkverpakking vind ik ook wel eens leuk.

Lekker geurend het nieuwe jaar in

Sinds ik wat meer ben gaan letten op mijn uiterlijk zijn de beauty cadeaus weer wat populairder. Een beetje selfcare kan geen kwaad dacht ik zo. We lopen maar te rennen en vliegen voor anderen. Ik vergat gewoon dat ik echt die 10 minuten extra wel kan nemen om af en toe een likje mascara en een beetje highlighter op kan doen.

Joh, ik kam zelfs mijn haar in plaats van het direct in een knot te gooien.

Ik ben dol op lieve frisse zoete luchtjes als La Vie Est Belle van Lancome, of Armani Si Passione. Mijn huid ruikt momenteel anders door de peri menopauze, en frisse geurtjes vind ik dan echt lekkerder dan zware zoete geuren. Alhoewel fris en vanille wel een dikke favoriet blijft.

Even jezelf verwennen

Dat klinkt een stuk stouter dan ik eigenlijk bedoel, alhoewel, kan ook geen kwaad he? Maar juist in deze periode lopen we onszelf zo enorm voorbij. Ga af en toe even lekker met een bruisballen in bad zitten. Neem een extra lange douche. Gooi je haar in de krul. Of als de kinderen eindelijk op school zijn, en jij eigenlijk 30000 dingen moet doen, ga dan eens uitgebreid ontbijten. Kijk een leuke serie en ga dan aan de slag. Wedden dat je dan de hele wereld weer aan kan?

cadeautje voor jezelf

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang