Wij gaan verhuizen, en dit moet er nog gebeuren…

YAY! Wij gaan EINDELIJK verhuizen!

In een aantal blogs zul je wel al gelezen hebben dat we op zoek waren naar ons droomhuis. Dat werd een beetje moeilijk, maar dit huis is leuk genoeg om naar te willen verhuizen.

Bij verhuizen hoort opknappen!

Je had al eerder in de checklist voor verhuizen en waar moet je aan denken bij verhuizen wat er allemaal bij komt kijken. Maar nu dat wij dan eindelijk een huis hebben kunnen we echt gericht gaan kijken en dat is natuurlijk het allerleukste!

Het huis

We hebben eindelijk weer allemaal een eigen kamer, en er is plek voor een kantoor. Daar ben ik wel echt zo ontzettend blij mee! Kan ik heerlijk zonder al te veel afleiding ongestoord mijn blogs schrijven en foto’s maken. Ik heb daar zo een zin in!

Kantoor

Heus niet het belangrijkste van het huis.. Maar voor mij toch wel haha. Ik wil hem graag lekker licht houden, maar dan wel met houttinten, roze en turkoois en mint. Misschien ook nog zacht geel. Ik hou gewoon enorm van pastel kleurtjes, en in het hele huis moet ik al rekening houden met een man, dus op kantoor wil ik toch iets meer inspirerende kleuren. Ook wil ik er wat planten neerzetten, en waarschijnlijk de houten kerstboom met mini cactussen!

De woonkamer en de keuken

De woonkamer is eigenlijk al heel netjes en door het hele huis ligt een mooie vloer, dus we twijfelen of we daar nog iets aan gaan veranderen. Wij hebben leren banken, en omdat de kleine nog niet uitgetekend en uitgeknoeid is op de banken, komt daar een cover over heen. Zodra ze wat groter en wijzer is komen er dan nieuwe banken. Verder hebben wij witte kasten, vind ik zelf niet echt mooi maar mijn man wordt daar heel blij van.

We hebben overal echt enorme ramen, dus ik vermoed dat behalve gordijnen daar nog iets van vitrage of van dat raam folie komt. Tips? Wil ook niet de hele dag de gordijnen dicht namelijk. Nou is er niet veel inkijk, maar toch, je hebt van die mensen.

De keuken is ook zo goed als af, afgezien van de keukenkastjes. Die zijn echt in een soort van hoogglanzend bloedrood geverfd. Dat vind ik minder zeg maar. Die willen wij dus over laten verven, folie over heen laten plakken of spuiten. We zijn er nog niet helemaal over uit. Op Pinterest heb ik echt mega mooie ijsblauwe/grijsachtige keukens gezien. Dus ik denk dat we voor die tinten gaan. Rustige en serene kleuren. Alhoewel rood natuurlijk de algemene code is voor stop, en stop ik misschien voor ik weer in de kastjes naar wat lekkers graai!

Aan de keukentafel hebben wij nu een bankje en twee stoelen, maar denken erover om 4 andere stoelen te halen en het bankje in de tuin te zetten, en de twee stoelen op kantoor want zitten echt heel erg lekker.

De badkamer

Hier wil ik nog een mooi kastje neer zetten voor handdoeken en beauty dingen. Hier hebben wij een thermostaat kraan, en die wil ik ook echt weer installeren. Ideaal met die meiden, en zelf ook dat mijn douche altijd meteen de perfecte temperatuur is! Verder moet ook hier geverfd worden.

De slaapkamers

Wij willen graag alle kamers gewoon helemaal wit. De meiden gelukkig ook. Iedereen is roze en zoals bij ons in de kamer dat zachte groen dat je overal ziet, wel zat. We willen gewoon wit, en door middel van kastjes en gordijnen bijvoorbeeld wat kleur aanbrengen. Voor Miya hebben wij pas een leuk bed gehad, en zij krijgt daarbij de matras van Keira. Die wil namelijk een slaapbank. Onze kledingkasten moeten wel echt allemaal vervangen worden. De meiden willen beide een hangrek, wat je vaak in kleedruimtes ziet. Ik vind dit ook wel leuk staan, helemaal bij Miya met haar mooie prinsessenjurken eraan.

Ik heb er zo een enorme zin in!!! Heb jij nog tips of inspiratie blogs? Ik hoor het heel graag!

Interieur advies
12 Tips voor als je gaat verhuizen. De checklist!

Foto’s van interieur zijn van Shutterstock


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

16 gedachten over “Wij gaan verhuizen, en dit moet er nog gebeuren…”

 1. Veel succes met de verhuizing! Ik vind dat zelf altijd horror kan niet tegen dat soort stress en geregel 🙂

 2. Wat spannend zeg! Er komt inderdaad heel veel bij kijken, maar ik ben er zeker van dat je ervoor zal zorgen dat het een prachtig resultaat wordt eens alles in orde is 🙂
  Een kamer met witte muren vind ik ideaal, want je kan inderdaad eindeloos combineren met kleuren en (eventueel) achteraf nog aanpassingen brengen. Wij hebben ook witte muren in ons appartement.

 3. Oeh spannend! En fijn dat je straks een eigen kantoor hebt. Dat zou ik ook wel willen. Ik sta vaak foto’s te maken tussen de schone was haha.

 4. Ik ben drie jaar geleden verhuisd en nog steeds is niet alles naar mijn zin, ik hoop dat het bij jullie wat sneller kan gaan. Het verschil is misschien wel dat ik niet hield van een eigen huis, een eigen plek onder de zon….

 5. Ik vind het altijd wel leuk om te verhuizen maar ben soms te perfectionist waardoor ik het meeste liever zelf doe hou er bijv niet van iets 3 keer in me handen te hebben dus wil ik de dozen gelijk in de juiste kamer en niet alles eerst in een kamer haha

 6. Verhuizen is vaak streswekkend maar ook wel weer heel leuk ben benieuwd hoe je huisje er uiteindelijk uitZiet! Veel succes!!

 7. Ons huis staat te koop. Ik kan ook echt niet wachten op een nieuw stekje.

  En weet je, verhuizen is ook DE moment om te ontspullen en dat is hier ook dringend eens nodig. 🙈

 8. Hoi! Ik ben in mijn leven maar liefst 16 keer verhuisd, dus daar heb ik wel kaas van gegeten 🙂 Mijn grootste tip op dat vlak: gooi/geef zo veel mogelijk weg! Wij hebben ook altijd de muren wit gehouden trouwens, ik vind dat nog steeds het mooiste. Veel plezier met je nieuwe kantoor!

  X Lazy Bird

 9. Bij mij is het over een 6-tal weken ook zover, en ik heb vandaag al mijn eerste doos overgebracht. Er is helaas nog wel wat werk ook aan de winkel, qua verbouwingen.
  Soms allemaal zo overweldigend, maar alles in kleine stapjes blijven zien…

 10. Klinkt stresserend maar tegelijkertijd ook heel erg leuk, zo’n grote verandering! Ik ben benieuwd naar alle posts die nog gaan volgen.

 11. Wat super leuk. Wij wonen al weer anderhalf jaar in ons nieuwe huis. Ook met kantoor! Heerlijk een eigen plekje en niet meer alles rond slingerend.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: