Het is even niet te geloven, maar Keira is alweer bijna 11! Tijd dus om te beginnen met de voorbereidingen voor haar verjaardag..

11 jaar!

Even serieus jongens, waar blijft die tijd? Hoe is ze opeens 11? Ze was toch nog een baby? Een peuter? Een kleuter? Opeens komen daar BH’s en gesprekken over jongens en menstruatie om de hoek kijken. Nou weet ze alles wel natuurlijk want ik ben daar nooit heel geheimzinnig over geweest. Ik had alleen nooit gedacht het ook echt nodig te hebben snap je? Ze is klein en ze blijft klein. Simpel. Ik moet daar echt aan wennen dat jongens nu naar haar omkijken.

Keira is lang voor haar leeftijd, ze is 1.56, heeft lang krullend haar en geen figuur meer van een klein meisje. Ze heeft echt al het figuur van een Spanish Guitar.. Nou wist ik dat ze in Spanje allemaal wel wat sneller ontwikkelen, ik hoopte dat ze net als ik pas op haar twintigste iets van een vrouwen figuur zou krijgen. Haar gezichtje is gelukkig wel nog echt een baby face. Je ziet ook vaak oudere jongens schrikken als ze staan te staren en ze draait zich om.

De verjaardag!

Kwam ik vroeger weg met een mooie pop of iets met glitters, nu zijn er andere eisen voor haar verjaardag.

Het feestje

Dit jaar wil ze geen kinderfeestje. Ze wil dat familie en vrienden gewoon dezelfde dag komen. We maken lekkere hapjes in de vorm van tapas, zodat iedereen kan pakken wat hij lekker vind. Het moet internationaal dus we denken aan loempia’s, mini gehaktballetjes, frietjes, kleine hamburgers, taco’s en wat salades. De taart moeten we nog even over nadenken.

De uitnodigingen

Hier wilde ze wel even voor zitten. Keira is namelijk helemaal van de Kawaii en we hebben samen een uur gezocht naar het perfecte plaatje. We hebben uitnodigingskaarten gemaakt op Kaartenhuis. Super simpel, en goedkoop. Keira wilde geen dubbele kaarten, en dat kon hier ook prima. Je kunt gewoon de keuze maken tussen veel verschillende kaarten, maar wij kozen voor zelf personaliseren. Zo kun je zelf een plaatje uploaden. Als je wilt kun je die ook nog versieren, en tekst bijvoegen.

Keira wilde het simpel houden dus ze heeft alleen een plaatje op de voorkant en dan tekst aan de achterkant. Ze is er echt heel gelukkig mee. Dit zijn namelijk wel kaartjes die meiden nog leuk in hun kamertje ophangen, omdat ze allemaal wel van die kleurtjes houden.

De cadeaus

Ze wilde al maanden graag Sims4 en een laptop om erop te spelen. Die heeft ze inmiddels gehad al voor haar verjaardag. Helaas is de laptop niet de snelste, dus nu wil ze graag cadeaubonnen of geld om zo zelf een goede videokaart te kopen. Ook wil ze verder squishies. Dat zijn een soort van stressballen in de vorm van een brood, donut of eenhoorn walvis. I kid you not.. Die zijn ook nog niet eens overal te krijgen.

Uiteraard wil ze verder kleding, of leuke pennen voor school bijvoorbeeld.

Ze heeft er zin in! Heb jij nog leuke tips voor hapjes of haar verjaardag?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love