Verliefdheid & Kinderen, Wat Een Dilemma!

Verliefdheid terwijl je al kinderen hebt. Dan kom je voor behoorlijk wat dilemma’s te staan.

Verliefdheid? Ik herken mezelf niet

Soms weten andere mensen meer over jou dan jijzelf. Meestal gebruik ik dit argument sarcastisch en druipen mensen snel af. Kom nou, ik leef al bijna 40 jaar met mijzelf en ik ken mezelf niet eens. Ik had nooit kunnen inzien hoe waar deze uitspraak was, noch dat er wel degelijk mensen zijn die me beter doorhebben dan ikzelf. Zo krijg ik zelfs de impressie dat een enkele lezeres me hier ook al in het snotje (bah!) had, nog voordat ik het zelf realiseerde.

Nou, laat me er dan maar ook gewoon meteen mee voor de dag komen, ik ben verliefd als nooit tevoren, tot over m’n oren. En wat raar is het eigenlijk dat zo’n verschrikkelijk verliefdheid gevoel van niet meer kunnen eten; niet meer kunnen slapen; nergens meer chocolade van kunnen maken omdat je hersenen niet meer naar behoren functioneren, toch als enigszins aangenaam wordt ervaren. Ik kan het niemand aanraden, maar mocht je toch ten prooi vallen aan deze venijnige reeks aan emoties, dan zul je het niet berouwen.

Die verdraaide omgangsregelingen

(Al eerder schreef ik een gedicht over omgangsregelingen)

Wat wel enorm balen is, zeg maar gerust ‘klote’ eigenlijk, is dat mijn nieuwe vriendin op miraculeuze wijze precies op de tegenovergestelde dagen als ik haar kinderen heeft. Pfff, waarom val ik toch ook altijd op moedertjes? Kindloze dames zou zoveel makkelijker zijn. Maar goed, dat ellendige gevoel zit er en daar moet je dan wat mee. Toch? Het zij zo, maar gelukkig heeft ze enorm leuke kinderen. Twee jongens van dezelfde leeftijd als de mijne en een dochter, toevallig net zo oud als mijn ex-stiefdochter.

Helaas moeten we nog wel iets aan onze communicatie doen, want toen ik me realiseerde dat altijd één van de twee zijn of haar kinderen zou hebben, heb ik aan mijn ex gevraagd of ze toevallig wilde ruilen met mij. Nou, dat kwam haar ook goed uit, want haar nieuwe vriendje had óók op precies haar kindloze dagen zijn kinderen. Maar toen ik dit allemaal had geregeld en mijn nieuwe vriendin hiervan op de hoogte stelde bleek dat zij zojuist ook maar haar ex de dagen had geruild. Ach ja, dan ga ik maar met m’n nieuwe liefde op een bankje nabij een schommel in het Vondelpark zitten.

 

Uw verliefde romanticus,

De Laatbloeier Gastblogger @ PinkPress [Signature Logo]-01


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

4 thoughts on “Verliefdheid & Kinderen, Wat Een Dilemma!

  1. Vond dit erg vermakelijk om te lezen…

    Wat die alles verterende verliefdheid betreft… Maak je geen zorgen. Dat gaat vanzelf weer over ;-).

  2. Ik heb 4 kinderen en was alleenstaand. Sinds een paar jaar een nieuwe man in mijn leven. We wonen nog niet samen maar nemen onze tijd ervoor en het is heerlijk

Comments are closed.