Deze verzorgingsproducten gaan altijd mee op reis!

verzorgingsproducten mee op reis

Nu het reizen langzaam maar zeker weer gemakkelijker wordt, is het ook zaak om weer de nodige voorbereidingen te treffen. Dat betekent dat je nu de kans hebt om je voorraad aan verzorgingsproducten weer op orde te brengen. Zo kan je straks gelijk op pad.

Natuurlijk heb je de producten van de beauty topmerken bij je. Dat is echter niet het enige wat je nodig hebt. Je moet ook zorgen dat je er gewoon goed uitziet. Houd daarbij ook rekening met de omstandigheden op de bestemming. De volgende tips gaan je helpen.

 

Zorgen dat je lekker fris blijft

Laten we beginnen met een algemene tip. Goed voor jezelf zorgen zoals je thuis doet is niet zo gemakkelijk op je vakantieadres. Je hebt altijd wel met enkele beperkingen te maken. Bijvoorbeeld omdat de douche kleiner is, of omdat je minder tijd hebt. Daarom is het in de basis belangrijk dat je de spullen meeneemt die je helpen om gewoon het gevoel te hebben dat je lekker fris blijft. Een goede deodorant en een geurtje zijn bijvoorbeeld al hele goede middelen daarvoor. Daarnaast neem je dan ook enkele meer specifieke producten mee in je koffer.

 

Aandacht voor het gezicht

Je gezicht krijgt flink wat te verduren op de vakantie. Misschien wel omdat je veel meer tijd in de zon doorbrengt. Of omdat er meer zeewind staat. Dat betekent dus ook dat het droog en geïrriteerd aan kan gaan voelen. Daar moet je dus wel iets op vinden. Omgekeerd geldt trouwens hetzelfde. Wanneer je in de winter op skivakantie gaat, dan zal de kou en de sneeuw ook een uitwerking hebben. In de zomer heb je dus zonnebrand bij je. In de winter gaat het om een balsem. Uiteraard beide met een goede beschermingsfactor! Denk daarnaast aan reiniging en aan een rijke crème.

 

Verzorging van het lichaam

Zorg ook goed voor het lichaam. In de eerste plaats moet je zorgen dat het goed gehydrateerd blijft. Daarvoor heb je een crème of spray bij je die je altijd en overal heel gemakkelijk kunt aanbrengen. Het liefst natuurlijk met een SPF! Het is belangrijk om de waarde hiervan niet te onderschatten. Op die manier kan je de huid soepel en sterk houden, maar zorg je ook dat het lichaam onderhuids gewoon goed verzorgd wordt. Zo kan je ook op een lange reis alles allemaal net wat beter aan. Dat is allemaal wel heel waardevol.

 

Letten op het haar

Het haar krijgt ook flink wat over zich heen als je op vakantie bent. Denk in de vakantie aan een goede conditioner en een shampoo (eventueel in kleine flesjes meenemen). Bij krullen moet je ook zeker niet te vaak wassen. Maak gebruik van een goede olie, het haar vast of doe er een sjaaltje in. Dit beschermd en houdt het haar lekker zacht.

 

Alles vooraf al verzorgen

Het is belangrijk om deze basis elementen in ieder geval alvast klaar te hebben nog voor je op reis gaat. Wanneer je alles gewoon thuis hebt klaarliggen, dan weet je zeker dat dit deel van de vakantie in ieder geval niet mis kan gaan. Dat is wel heel fijn, want daardoor ben je altijd en overal zeker dat je gewoon fris en fruitig bent. Het is daarom altijd goed om alles ruim op tijd te controleren. Zo weet je altijd zeker dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt en je goed voor jezelf kan zorgen op vakantie. Denk je eraan dat je in het vliegtuig geen grote verpakkingen mee mag nemen? Alleen als je bagage incheckt.

Fijne vakantie vast! Wat neem jij allemaal mee aan verzorgingsproducten op reis?


Misschien wil je dit ook wel lezen!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like