Close

Videoland | Mijn top 10 binge waardige series

Het mag duidelijk zijn dat iedereen een eigen smaak is heeft, daarom zeg ik ook niet perse de beste series van Videoland. Van trash TV als Temptation Island tot The Good Doctor of The Handmaids Tale. 

Ik werk vanuit huis. En als ik iets niet kan is het werken in uiterste stilte. Ik hoor dan namelijk van alles. De vogels buiten, een lekkende kraan, de mieren over de schutting. Ik heb dus het liefst TV aan. Dit schijnt niet helemaal te gaan met mijn ADHD, maar voor mij werkt dit fijn. Hoe dol ik ook ben op de herhalingen van Friends en Millionaire Listings, elke week dezelfde wordt gewoon saai. Ik heb ooit een Videoland abonnement genomen omdat zij RTLXL overnamen. En daar zat The Bold and the Beautiful. Ik weet het sneu. Maar nu heb ik Chromecast en kan ik alle series ook gewoon lekker op TV kijken.

Mijn top 10 favoriete series bij Videoland

Update Maart 2020:

Met stip op 1: Mistresses

Vond ik het begin nog wat saai… Hoe verder je komt, hoe beter de serie. Bedenk een soort van Sex in the City aan het strand en in plaats van alleen maar grappig zit je echt continue op het puntje van je stoel (randje van de bank). Oh en ze zijn ook nog eens bloedmooi. Stuk voor stuk.

En ken je bij series dat je denkt precies te weten wat er nu gaat gebeuren? Hier gebeurt dan net wat anders waardoor je met open mond zit. Ik hou ervan!

 

1 The Bold and the beautiful

Ja ja, ouwewijven praat. Maar ik vind het leuk! Lees hier mijn hele blog die ik schreef over het wel en wee van de Spencers, de Logans en de Forresters.

2 Youve Been Tagged

Een hele spannende serie over een groepje tieners die elkaar online taggen in moorden en stalking situaties. Over pesten, vriendschappen en leugens. T@gged.

3 The Good Doctor

Deze keek ik eerst op TV, maar heel fijn dat je vast vooruit kan kijken! Over de goede autistische dokter in het ziekenhuis. Zijn collega’s, de liefde en vriendschappen samen met autisme.

4 Temptation Island

Ik wilde het niet kijken, maar door de trailers en al het rumour er om heen werd ik toch nieuwsgierig. Het is gewoon lekker grappig leedvermaak. Toen mijn ex en ik nog knap en jong waren zijn wij hier ooit een keer voor gevraagd haha. Maar heel eerlijk keek ik het toen ook liever dan dat ik mee deed. Stelletjes gaan naar een eiland en de vrouwen zitten met allemaal knappe mannen (oke, moeten knappe mannen voorstellen) en de mannen zijn met vrouwen. Die partner moet dan verleid worden. Dit gebeurt ook 9 van de 10 keer.

5 Hidden Restaurants

Ik hou zo van kook series. Vooral naar lekker eten kijken. In het Verenigd Koninkrijk gaat chef-kok Michel Roux jr. op zoek naar geheime eetgelegenheden en bijzondere gerechten.

6 Grey’s Anatomy

Nog een dokter serie. Dit keer met een super knappe cast, en gaat het meer om de liefde dan wat anders. Toch leuk boven zo een operatie. Ik kijk liever naar The Resident op FOX, maar deze is heel fijn voor tussendoor.

7 Life of Kylie

Huilen toen E! opeens bij de KPN weg was. Echt dat mis ik nog. Het wel en wee van the Kardashians. Ik weet het, het is fout om ze leuk te vinden. Maar dat vind ik nou eenmaal. Ik volg ze nu op Insta dan, maar de serie had ik wel door willen blijven kijken. Kylie Jenner had zo ook haar eigen programma, over hoe ze omgaat met het bekend zijn, haar beauty en fashion lijn. Maar ook haar passie voor huizen en auto’s. Ze is de jongste billionaire ooit, en dan kun je zeggen dat die meid een opstapje heeft gehad, maar hoeveel mensen krijgen wel niet 100 opstapjes en doen er niks mee? Of verknallen het gigantisch? Ik vind dat echt heel stoer en ben nu dus bij deel 3.

8 Younger

Super grappig deze over een vrouw van rond de 40 die door een make over doorgaat voor 26. “De 40-jarige Liza is door haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder geworden en komt er tijdens haar zoektocht naar werk achter dat het op haar leeftijd bijna onmogelijk is om weer aan de bak te komen. Maar wanneer Liza in een bar versierd wordt door een twintiger die denkt dat ze zijn leeftijd is, ziet ze ineens nieuwe mogelijkheden. Met de hulp van een make-over door haar beste vriendin Maggie gaat ze voortaan door het leven als iemand van 26. Maar weet ze wel hoe de huidige twintigers praten en zich gedragen?”

9 The Handmaids Tale

Over deze serie dacht ik echt altijd dat het een hele suffe serie zou zijn. Tot dat ik hem steeds vaker voorbij zag komen op Insta als favo serie. En ja ik kan het beamen, deze serie is bloedspannend! Echt heel goed! ”

The Handmaid’s Tale speelt zich af in het dystopische Gilead, een totalitaire samenleving die ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten. Gilead lijdt onder milieurampen en een kelderend geboortecijfer. De republiek wordt bestierd door een bizar fundamentalistisch regime dat vrouwen als staatseigendom ziet. Als een van de weinige overgebleven vruchtbare vrouwen is Offred actief als dienstmaagd binnen het huishouden van de Commandant. Offred heeft slechts twee doelen voor ogen: overleven en de dochter vinden die haar is afgenomen.”

10 Bull

Zo een lekker ouderwetse advocaten serie. Ik heb dit seizoen al gezien, en er is zelfs een nieuwer seizoen op TV geweest. Maar ik ben nou eenmaal fan van Dr. Bull die alles beter weet en zo de jury kan lezen.

11: A million little things

Deze serie loopt nog steeds, dus je hebt elke woensdag een nieuwe aflevering. Het gaat over een groep vrienden waarvan er 1 zelfmoord pleegt. Ze komen erachter dat er veel geheimen zijn onder elkaar en ik kan je beloven dat je elke aflevering met een brok in je keel zit. Echt even drama, maar zonder een jank serie te zijn.

Het weekend komt eraan, als je op zit vannacht met de kleine, of gewoon echt weekend hebt, dan kan ik je deze zeker aanraden!

Prettig weekend

Judith x♡

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang