Close
Vieze geurtjes en vlekken uit de was

Leuk dat sporten, maar wat te doen tegen vieze vlekken en geurtjes?

Dat sporten, dat zit er nu wel in bij mij. Ik ben geen fitmom, maar ik hou wel echt van sporten. Zwemmen, mountainbiken, hardlopen.. Ik wordt er blij van. Maar met mijn geniale valpartijen en hormonen zweet moet er wel beter gewassen worden wil ik alle vieze vlekken en geurtjes eruit krijgen.

De was weer stralend wit met deze tips

Huisvrouwen alert!

Ja, hoe hard ik er ook tegen protesteer, ik moet ook gewoon zelf de was doen. Helaas heb ik geen werkster in huis (in tegenstelling wat mijn kinderen denken). Ik pleit er wel voor, iemand die mij komt helpen in huis. Van mijn gezin hoef ik het niet te hebben. De puber is bezig aan een verzameling van diverse schimmels en kijkt hoe hard kleding kan worden als je het lang genoeg vies laat liggen.

De man zegt bij alles dat hij niet weet hoe het moet. De afwas en het vuil wil hij nog wel eens voor zijn rekening nemen als ik wat hatelijke blikken de kamer inslinger. Mijn kleinste heeft het ook opgegeven. Van een keurig net meisje gooit ze nu net als papa haar schoenen onder tafel, en kleding exact waar het wordt uitgetrokken. 

Anyway, ik ben afgeleid, ik had het over sportkleding. 

 

Pubers: met deze tips ruik je hun was niet meer!

Vieze vlekken en geurtjes in sportkleding

Ik ben geen waskampioen en doe 3 verschillende wassen. Kookwas voor handdoeken, beddengoed en sokken. De gekleurde was en de lichte was. Nou heb ik misschien vieze vlekken en geurtjes in sportkleding, de harde sokken van man, de zwarte knietjes van de kleine of puberzweet shirtjes hebben ook gewoon hulp nodig. Reguliere wasmiddel is soms net niet voldoende. 

Ik heb dan ook de volgende wasmiddelen in huis: 

  • HG wasmiddel tegen nare geurtjes in sportkleding – Een beetje bij je gewone wasmiddel en de fles gaat mega lang mee!
  • HG zweet-en deodorantvlekken verwijderaar – Speciaal voor het hormonen zweet en overdadig deo gebruik van een huisgenoot in de leeftijd van 12 tot 18 jaar maar ik noem geen namen.
  • HG stinkende wasmachine reiniger (helpt serieus de was schoner en frisser te houden als je het 1x in de maand gebruikt. Puur goede onderhoud!)
  • HG witter dan wit waskrachtversterker met vlekoplosser totaal – Er was een tijd dat niemand in huis witte kleding mocht kopen. Je ziet er namelijk alles op! Bovendien is het na 1x wassen grauw en grijs. Ik kan met trots vertellen dat wit nu echt wit blijft en ik een goede huisvrouw lijk.
  • HG oxi vlekken wonder – Zoals ik al eerder zei, ik wil nog wel eens languit gaan met mijn mountainbike. Ook met hardlopen schuw ik de plassen niet. Dan is een vlekkenwonder echt heel fijn in het gebruik. Ik heb overigens ook een kleintje waarbij het niet lukt om schoon thuis te komen. Dit vlekken wonder zorgt ervoor dat ik niet elke week de helft van de kleding weg moet gooien.

Je ziet het, ik heb wondermiddelen nodig. Er is volgens mij anders gewoon niet tegenop te wassen. Ik weet dat er mensen zijn die een half uur met ossengalzeep gaan zitten schrobben. Of  die een wasje “lekker even” in de week zetten. Maar ik ben er niet zo 1. Ik heb er het geduld niet voor. Ik wil mijn kleding net zo snel schoon als dat het duurde om het vies te maken. 

 

Wat gebruik jij voor je sportwas? 

Lees ook: Met deze 10 manieren houd je het huis netjes en hoef je nooit meer een bende te hebben

De allerbeste tips tegen vieze vlekken en geurtjes

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang