Close
Vijf dingen om te doen in New York USA

Vijf dingen om te doen in New York voor een onvergetelijke ervaring

New York is een van de grootste toeristische bestemmingen ter wereld. Het is het hele jaar door gevuld met toeristen en er worden talloze evenementen georganiseerd om zowel de lokale bevolking als bezoekers te vermaken. Deze stad geeft je verschillende spannende redenen om een bezoek te brengen en een geweldige tijd te hebben.

Terwijl veel toeristen zich meestal zorgen maken over wat ze kunnen doen op hun toeristische bestemming, zijn de omstandigheden in New York precies het tegenovergestelde. Er is zoveel te doen dat mensen vaak moeten nadenken over wat ze kunnen doen of missen.

Als je je afvraagt welke ervaringen je niet mag missen in New York, dan is dit de enige lijst die je nodig hebt.

  1.  Woon New Yorkse musicals bij

New York bestaat niet alleen uit hoge gebouwen en grote bruggen. Deze plek weerspiegelt ook verschillende culturen, kunst en entertainment. New York staat bekend om de vele musicals, toneelstukken en revivals die er elk jaar worden opgevoerd. Elke voorstelling is een kunstwerk dat je aandacht nodig heeft. Als je binnenkort naar New York reist, is dit een ervaring die je niet mag missen.

Je vraagt je misschien af wat er zo bijzonder is aan een musicalvoorstelling. Het antwoord is dat het geen gewone voorstelling is. Artiesten over de hele wereld zijn vol lof over New York musicals, en veel platen bereiken zelfs de glorie van Tony Awards.

Mensen van over de hele wereld zijn het erover eens dat het bijwonen van de musicals in New York een ervaring is die je negatiever maakt dan jezelf. Het lijdt geen twijfel dat je diezelfde gevoelens in geen enkele andere musical ter wereld kunt ervaren.

  1. Bezoek het Empire State Building

Van schilderachtige uitzichten tot geweldige architectuur, mensen die van grote hoogten houden moeten zeker een bezoek brengen aan het Empire State Building. Het is een van de meest bezochte toeristische attracties, vooral vanwege het geweldige uitzicht. Als je denkt dat er niets zo geweldig kan zijn aan een gebouw, vraag het dan aan de vier miljoen bezoekers die dit monument elk jaar bezoeken.

Hoewel elk seizoen geweldig is om dit stukje authentieke geschiedenis van New York te bezoeken, raden veel mensen aan dat je het beste uitzicht krijgt in de herfst. Als je in dat seizoen in de buurt bent, is het een uitzicht dat je gezien moet hebben. 

Vijf dingen om te doen in New York voor een onvergetelijke ervaring
  1. Bezoek Central Park

Parken zijn een belangrijk onderdeel van New York City. Je kunt je toeristische ervaring in New York niet als compleet beschouwen zonder een bezoek aan geweldige parken zoals Central Park. Deze plek is meer dan 73 hectare groot en heeft een grote betekenis voor de inwoners van New York. Het heeft een speeltuin, golfbaan en sportbaan om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd kan hebben, ongeacht leeftijd of interesses.

Daarnaast kunnen mensen die willen ontspannen ook lekker gaan liggen op het weelderige gras en zelfs overwegen om te gaan varen. Helaas kunnen mensen die in november op bezoek komen misschien niet dezelfde gelukzaligheid ervaren, omdat het boothuis begin november sluit.

  1. Verken de vlooienmarkt

De Brooklyn Flea Market bestaat al sinds 2008. Je denkt misschien dat het weer zo’n kringloopwinkel is waar niemand om geeft, maar het is veel meer dan dat. Deze plek is om vele redenen een toeristische trekpleister. Van meubels tot sieraden en mooie kostuums, er zijn geen grenzen aan wat je op de vlooienmarkt in New York kunt kopen.

Volgens onderzoek beveelt 95% van de mensen die de vlooienmarkt van New York bezoeken, deze aan anderen aan. Zulke sterke aanbeveling cijfers kunnen jouw teken zijn om de vlooienmarkt in New York te bezoeken. Zoveel dingen op één plek kan je opwinden. Daarom kun je het beste je gedachten en budget hierop voorbereiden.

  1. Ontspan in de botanische tuinen

Botanische tuinen zijn een van de topattracties voor iedereen die van natuur, plantkunde en biologie houdt. De botanische tuin van New York bestaat al sinds 1911. Deze plek is een toevluchtsoord voor meer dan 30.000 diersoorten ter wereld. Het is ook een van de meest duurzame rozentuinen ter wereld.

Je hoeft niet weg te lopen van de botanische tuinen met de gedachte dat het alleen een plek is voor mensen die experts zijn op dit gebied. Iedereen kan naar de botanische tuinen gaan om de drukte van de drukke stad achter zich te laten en wat tijd in de natuur door te brengen.

Je kunt een paar uur vrijmaken van je drukke schema om door de drukke stad te toeren en tijd door te brengen met de natuur. Het kan een geweldige ervaring zijn voor je mentale en fysieke welzijn.

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang