Close

Vijf keer badkamerinspiratie

Onze badkamer heeft geleidelijk een iets andere functie gekregen. Natuurlijk is het nog steeds de plek waar we onszelf wassen, waar we onze tanden poetsen en waar we ons haar in model brengen.

Maar de badkamer is anno 2022 ook steeds vaker een plek waar we ons enige tijd terugtrekken om te ontspannen. Dat werkt natuurlijk alleen goed als je ook echt tevreden bent over het interieur van jouw eigen badkamer. Tijd voor een make-over? Bekijk deze badkamerinspiratie tips .

Lichte kleuren voor een kleine ruimte

Heb je een relatief kleine badkamer? Kies dan voor lichte kleuren, zodat de ruimte groter lijkt. Combineer dit met egale tegels om voldoende rust te creëren. Probeer zo veel mogelijk gebruik te maken van hangende meubelen, ook daarmee bereik je een optisch effect dat de ruimte groter lijkt te maken. Maak eerst een duidelijk plan en stel een lijst op van alle benodigdheden. Je kan direct geld lenen voor een nieuwe badkamer als je exact weet welk budget je nodig hebt om de klus te kunnen klaren.

Tips badkamer

Het gemak van scheidingswanden

Een scheidingswand in de badkamer is handig om de ruimte efficiënt te kunnen indelen. Je kunt met zo’n wand twee vliegen in één klap slaan, want enerzijds zorg je voor wat meer privacy als meerdere mensen de ruimte gelijktijdig willen gebruiken. Anderzijds kun je er bijvoorbeeld ook een wastafel aan ophangen, waardoor je nieuwe mogelijkheden creëert. Ga je een persoonlijke lening aanvragen, neem dan dergelijke bouwtechnische kosten mee in het totaal. Het plaatsen van zo’n scheidingswand kun je immers het beste aan een professional overlaten.

Badkamerinspiratie

Opbergen achter gesloten deuren

Lekker ontspannen kun je alleen in een goed opgeruimde badkamer. Schaf zoveel mogelijk gesloten kasten aan, zodat je niet tegen de spullen aan hoeft te kijken. Met kasten op maat kun je ook handig gebruikmaken van loze hoeken en schuin aflopende plafonds.

Zwarte kranen, lekker stoer

Een ware trend inmiddels: zwarte kranen in de badkamer. Ze zorgen voor een stoer effect, zeker als je ze combineert met wit marmer. Een zwarte kraan past ook uitstekend in de tegenwoordig zo populaire industriële look. Verder zijn zwarte kranen natuurlijk ook prima te combineren met hout of natuursteen.

Denk na over de accessoires

In de perfecte badkamer klopt alles. Denk dus goed na over de keuze voor de accessoires, zowel qua vorm als qua kleur. En als laatste: vergeet niet wat planten toe te voegen!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang