Close
stylish woman lente outfit

Vijf musthaves voor het voorjaar

Het voorjaar is wat kleding betreft altijd een beetje een ingewikkelde tijd van het jaar. Het is nog veel te koud voor de korte jurkjes en topjes, maar echt te warm voor dikke truien. Wat dunnere jassen en long sleeve shirts zijn voor dit seizoen ideaal. Wil jij er dit voorjaar echt on trend bij lopen? Dit zijn dé fashion trends van het voorjaar!

Denim

Denim is natuurlijk altijd in fashion, maar dit voorjaar mag letterlijk alles van denim, niet alleen je broek. Denk aan jurkjes, spijkerjassen, maar ook tassen en zelfs schoenen van denim. Wees ook niet bang verschillende denim items met elkaar te combineren.

Metallic

Als je het niet erg vindt om een beetje op te vallen, is de metallic trend echt iets voor jou. Dit voorjaar verschijnt alles in metallic. Van broeken, tot tassen tot topjes tot schoenen. Het gaat niet om een klein schattig detail, maar echt een volledig denim look. Ideaal voor als de festivals er weer aan komen. Vooral zilver is populair, maar we zien ook meer metallic kleuren zoals roze of groen.

Cargobroeken

De cargobroeken waren al een tijdje in en komen ook dit voorjaar weer keihard in. Cargo broeken zijn vaak een beetje oversized en bevatten allemaal riempjes en zakken. Vaak komen cargo broeken in wat meer neutrale kleuren, zoals kaki, beige of zwart, maar we gaan ze dit voorjaar ook zien in fellere kleuren zoals roze of geel. Cargbobroeken zijn ideaal te combineren met een crop top of tank top voor een stoere look.

vrouw met metallic fashion en metallic make up

Bomberjacks 

Ook de bomberjacks blijven in komend voorjaar. Bomberjacks zijn een ideale aanvulling op een stoere look, maar kunnen ook prima in combinatie met een leuk jurkje. Bomberjacks zijn perfect voor het voorjaar, omdat ze precies genoeg warmte bieden voor die tussenin-dagen. In de bomberjacks zien we onder andere ook veel de metallic-trend voorbij komen.

Panterprint

Het verschilt een beetje per jaar. Het ene jaar is panterprint trashy en een absolute no-go. Het andere jaar is panterprint helemaal on trend. Dit jaar kun je in ieder geval lekker in je panterprint over straat zonder dat je bang hoeft te zijn dat mensen je ordinair vinden. Niet alleen panterprints, letterlijk alle, wat drukkere, prints zijn komend voorjaar in de mode. Dit mag letterlijk overal op staan. Van je broek tot je schoenen tot je tas tot je blouse. Wij zouden zeggen: leef je uit!

lees ook Curvy vrouwen: lekker in je vel zonder dieet!

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang