Voor welke woonstijl ga jij in jouw nieuwe huis?

Het inrichten van een huis begint meestal met het vinden van een eigen woonstijl.

Meubels zijn er in alle soorten en maten, van goedkope meubels tot design meubels en van lichte pastelkleuren tot een wit design. Dit kan nog best lastig zijn, want hoe vind je een stijl die bij jou past?

Geen zorgen, wij helpen je graag door een aantal stijlen uit te lichten en antwoord te geven op je vragen.

 

De industriële woonstijl

Heeft jouw nieuwe huis wat onafgewerkte stukken zoals een open waterleiding, ruwe plafonds of half gestucte muren? Laat deze stukken juist naar voren komen en creëer een stoere industriële uitstraling! Wat je ook veel ziet is een rustige basis met daarin opvallende elementen. Vooral niet te veel poespas. Een mooie zwart leren stoel gecombineerd met een glazen salontafel bijvoorbeeld. Ga vooral niet voor perfectie bij deze look. Juist dat onafgewerkte randje maakt jouw industriële look af! 

 

De bohemian stijl

Word jij juist vrolijk van kleur? Dan is een bohemian stijl meer van toepassing. Bonte kleuren gemixt met veel planten en vintage vloerkleden vind je onder andere terug in deze stijl. Hou jij wel van wat kleur maar hoeft het niet al te gek? Ga dan voor veel planten in combinatie met een aantal echte eyecatchers. Bekijk bijvoorbeeld de kleurrijke stoelen van Kick Collection. 

 

De klassieke woonstijl

Heeft jouw nieuwe huis toevallig een oude schouw, ornament op het plafond of een donkere houten vloer? Maak hier dan jouw eigen klassieke paleis van! Deze stijl kan ook wel wat romantisch ogen door de combinatie van witte en crème achtige kleuren. Maak het af met een mooie vaas op tafel of spiegel aan de muur en jij zult niet snel verveeld raken.

 

De moderne woonstijl

Minimalisme is key. Deze regel geldt voornamelijk bij een moderne woonstijl. Vaak zie je hier dat een lichte ruimte breed is opgedeeld met rechthoekige vormen en subtiele kleuren. Hou jij wel van een ruimte die rust geeft en niet al te druk is? Dan is een moderne woonstijl wellicht iets voor jou. Bekijk bijvoorbeeld moderne velvet stoelen. 


Lees ook:Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥