Close
Frozen 2 Tablet review

Review en winactie van de Vtech Frozen 2 tablet

Frozen 2 is sinds vandaag in de bioscoop en dat moeten wij natuurlijk vieren! Dat doen wij met een super geweldige winactie!! Doe je mee?

Frozen

Frozen was natuurlijk de grote film hit en ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier kan ik “Laat het los” alleen nog zingend horen.

Hier even de trailer om je geheugen op te frissen:

Vandaag kwam dus het langverwachte Frozen 2 in de bioscoop. Gastblogger Samantha mocht hem al eerder zien en schreef hier een review over Frozen 2.

En hieronder nog even de trailer:

Anna en Elsa nu bij je thuis

Vanuit de bioscoop gaan de avonturen van Anna en Elsa thuis linea recta verder. VTech komt ter gelegenheid van het bioscoopvervolg meteen met deze nieuwe gadget: slim speelgoed met een hoofdrol voor de filmhelden. Of eigenlijk beter: voor jouw kind! Voor Frozen fans van 3 tot 7 jaar begint het echte leren hier!

Met de Frozen II Tablet leren Anna, Elsa en Olaf (met de echte stemmen!)jouw kinderen alles over letters, klanken en woordjes. Compact, stevig en vooral prikkelend, dit is een serieuze tablet die leergierigheid prikkelt.

Wij mochten hem testen en dat komt goed van pas met een nieuwsgierige kleuter van bijna 6. Zij is heel erg bezig met het alfabet en cijfers, wil de hele dag schrijven en vooral naschrijven. Maar zoals de meeste kinderen is ze ook dol op gadgets. Dit was dus het ultieme speelgoed om met haar te testen.

De eerste keer hebben wij er even samen aan gezeten om het een en ander uit te leggen. Dit ging al snel heel goed en kon ze het zelf. Door middel van spelletjes en opdrachten leren ze logica, cijfers en letters. Miya is echt heel enthousiast en vind het een leuke manier van leren. Dit weekend kun je op Instagram nog een video verwachten waarin ze laat zien hoe het precies werkt.

Winnen!

Zoals ik al eerder aangaf, heb ik dus ook een winactie! Yay! Je kunt dus deze Frozen 2 tablet gewoon winnen! Hoe leuk is dat?

Je kunt hieronder een comment achterlaten, maar ook op Facebook en Instagram (zodra de post er staat). Delen en taggen zijn altijd extra winkansen. Zorg je wel dat je mij volgt op social media?

Op al onze winacties gelden de algemene voorwaarden van Pink Press. De winnaar krijgt persoonlijk bericht over 2 weken.

Succes!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

35 thoughts on “Review en winactie van de Vtech Frozen 2 tablet

 1. Wat een leuk kadoo om de feestdagen mee te beginnen,
  Mijn meisje houdt erg van technische dingen,
  Elsa is een van haar heldinnen,
  Ze zal hiermee een gat in de lucht springen.

 2. wauw, wat een leuke tablet. Dit zou mijn dochter van 5 helemaal super vinden

 3. Wow dat zal er hier eentje echt geweldig vinden, dus ik waag heel graag een kansje.
  Na even zoeken je facebookpagina gevonden, wan die stond niet onder Pinkpress, maar is me gelukt

 4. Graag voor mijn kleindochter Lexie , bij haar is het Frozen voor en Na ze gaat slapen in een ponneke van Frozen en als ze opstaat trekt ze haar jurkje van Frozen aan en dit is ontzettend gaaf en daar leert ze nog van super doe heel graag mee voor haar

 5. Wat superleuk zeg, doe graag mee voor mijn 2 frozenfans denk ze dit super zullen vinden

 6. Wouw wat geweldig zeg!
  Hier zou mijn dochter echt heel heel erg blij van worden😍😍
  Daarom doet mama super graag mee!

 7. mijn dochter elise vindt frozen echt te gek, maar is voor deze tablet wat te oud. nu hebben we een superlief en schattig nichtje mila van bijna 2 jaar en elise vindt het geweldig om haar dingen te leren, dus over een tijdje gaan die 2 hier heel veel plezier samen aan beleven.

 8. Wauw, een echte prinsess tablet! Mijn dochter zou een gat in de lucht springen, dus ik doe heeeeel graag mee

 9. Voor een grote Frozen fan is dit geweldig. Helemaal nu ze bijna naar de basisschool gaat. Ze wil vanalles leren!

 10. Super gave actie! Ik doe graag mee voor onze frozen fan Iris ❤️

 11. Dit zou echt een geweldig geschenk zijn voor mijn zoontje! Ik loot dus zeker graag mee!

 12. WAUW, dit lijkt me nou geweldig leerzaam speelgoed, ik doe heel graag mee voor mijn kids!

 13. Zo wat een waanzinnig leuke winactie voor mijn dochtertje die verliefd is op Elza! 😍Fingers crossed 🍀

 14. Jaaaaa geweldig. Nu denk ik echt niet : let it go let it go. Maar eerder, ik hou van warme knuffels. Onze docher zingt en danst de hele dag door, net al elsa. Hoe gaaf zou het zijn als ze deze tablet mag winnen!

 15. Dit zal mijn dochter super vinden. Een eigen tablet en nog wel van Frozen! Ze kijkt ook erg uit naar de film.

 16. helemaal leuk mijn ventje van 6 is ook helemaal frozen fan en deze tablet en het geheime dagboek staan dan ook op zijn lijstje😄. dus we doen graag mee.

 17. Mijn dochter is ook bijna 6 en weet zeker dat zij dit ook geweldig zal vinden. Sinds ze hoorde van de nieuwe Frozen film heeft ze het daar al regelmatig over, en dit is natuurlijk wel een hele gave prijs!

 18. Frozen is hier heel populair. En dit fantastische frozen tablet lijkt me geweldig en leerzaam voor onze jongste dochter. Daarom doe ik graag mee😍🍀

 19. Ik doe heeel graag mee voor m’n meisje.. Ze is helemaal weg van frozen en deze tablet zou ze echt geweldig vinden.. En ook nog eens spelenderwijs leren is ook super! Wij duimen

 20. Geweldige actie weer! Ik doe graag mee voor m’n mopje😍😍

 21. Wauw deze is gaaf! Hier een leergierige van net 6 en helemaal frozen fan❄️⛄️🥰 doe dus heel graag mee

 22. wat een geweldig gebaar, verras mijn jarige kleindochter maar met dit prachtige exemplaar, schitterend cadeau voor haar 6e jaar, haar schoentje staat al klaar #duimenmaar, ze gaat vast helemaal uit haar plaat als dit mooie frozen tablet naast haar schoentje staat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang