Frozen 2 Tablet review

Frozen 2 is sinds vandaag in de bioscoop en dat moeten wij natuurlijk vieren! Dat doen wij met een super geweldige winactie!! Doe je mee?

Frozen

Frozen was natuurlijk de grote film hit en ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier kan ik “Laat het los” alleen nog zingend horen.

Hier even de trailer om je geheugen op te frissen:

Vandaag kwam dus het langverwachte Frozen 2 in de bioscoop. Gastblogger Samantha mocht hem al eerder zien en schreef hier een review over Frozen 2.

En hieronder nog even de trailer:

Anna en Elsa nu bij je thuis

Vanuit de bioscoop gaan de avonturen van Anna en Elsa thuis linea recta verder. VTech komt ter gelegenheid van het bioscoopvervolg meteen met deze nieuwe gadget: slim speelgoed met een hoofdrol voor de filmhelden. Of eigenlijk beter: voor jouw kind! Voor Frozen fans van 3 tot 7 jaar begint het echte leren hier!

Met de Frozen II Tablet leren Anna, Elsa en Olaf (met de echte stemmen!)jouw kinderen alles over letters, klanken en woordjes. Compact, stevig en vooral prikkelend, dit is een serieuze tablet die leergierigheid prikkelt.

Wij mochten hem testen en dat komt goed van pas met een nieuwsgierige kleuter van bijna 6. Zij is heel erg bezig met het alfabet en cijfers, wil de hele dag schrijven en vooral naschrijven. Maar zoals de meeste kinderen is ze ook dol op gadgets. Dit was dus het ultieme speelgoed om met haar te testen.

De eerste keer hebben wij er even samen aan gezeten om het een en ander uit te leggen. Dit ging al snel heel goed en kon ze het zelf. Door middel van spelletjes en opdrachten leren ze logica, cijfers en letters. Miya is echt heel enthousiast en vind het een leuke manier van leren. Dit weekend kun je op Instagram nog een video verwachten waarin ze laat zien hoe het precies werkt.

Winnen!

Zoals ik al eerder aangaf, heb ik dus ook een winactie! Yay! Je kunt dus deze Frozen 2 tablet gewoon winnen! Hoe leuk is dat?

Je kunt hieronder een comment achterlaten, maar ook op Facebook en Instagram (zodra de post er staat). Delen en taggen zijn altijd extra winkansen. Zorg je wel dat je mij volgt op social media?

Op al onze winacties gelden de algemene voorwaarden van Pink Press. De winnaar krijgt persoonlijk bericht over 2 weken.

Succes!

spelenderwijs leren met frozen 2 Review en winactie van de Vtech Frozen 2 tablet


ageology banner Review en winactie van de Vtech Frozen 2 tablet

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo