Close

Waar kun je terecht als je juridische hulp nodig hebt? 

Soms kom je in situaties terecht waarvan je nooit gedacht had dat ze überhaupt zouden kunnen ontstaan. Soms zijn dit juridische problemen en het is dan verstandig om te zorgen dat je juridische hulp in de arm neemt. Wij laten je in dit artikel zien hoe je je van die hulp kunt verzekeren. Er zijn namelijk twee manieren om altijd gebruik te kunnen maken van een jurist die even goed met jou meekijkt. 

Rechtshulp wanneer jij het nodig hebt

Veel mensen komen nooit in een juridisch conflict terecht en als zij er al in terechtkomen hebben zij niet altijd een jurist nodig om het tot een goed einde te brengen. Het is om die reden dus ook niet altijd nodig om je te verzekeren voor rechtsbijstand. Maar wat als je ineens wel hulp nodig hebt? Moet je dan zelf alle kosten betalen die een jurist met zich meebrengt? Er is een handige oplossing beschikbaar. Je kunt namelijk juridisch advies en rechtshulp via Univé aanvragen door middel van hun rechtshulp on demand verzekering. Dit is een eenmalige verzekering die je afsluit om rechtshulp te ontvangen. Het voordeel van deze optie is dat je geen langlopende verzekering hoeft af te sluiten. Bovendien kun je je verzekering in een mum van tijd afsluiten want het enige wat je hoeft te doen, is even naar de site van Univé te gaan. Vul de vragenlijst in die je te zien krijgt en je krijgt gelijk te zien wat de totale kosten worden van de dienstverlening. Ga je akkoord met deze offerte, dan kun je gelijk in contact treden met een deskundige. 

hier kun je terecht voor juridische hulp

Vaker hulp nodig? 

Het kan zijn dat je regelmatig de hulp van een professionele jurist zou willen inschakelen. In dat geval is het interessant om een rechtsbijstandsverzekering van Univé af te sluiten. Met deze verzekering ben je het hele jaar zeker van rechtsbijstand en dat alles voor een lage prijs. Heb je vragen over een juridische zaak, bijvoorbeeld over een contract dat je moet tekenen of al afgesloten hebt, of heb je een geschil met een bedrijf, dan kun je je verzekering gebruiken. Je kunt dan snel in contact komen met een jurist die kritisch naar jouw zaak zal kijken. Vervolgens kunnen stappen ondernomen worden op basis van de rechten waar jij aanspraak op kunt maken. Zo kun je geschillen beter aanpakken en eerder tot een goed einde brengen. 

Sluit je verzekering vandaag nog af

Mocht je inmiddels overtuigd zijn van het feit dat jij een rechtsbijstandsverzekering nodig hebt, of wil je graag gebruikmaken van de rechtshulp on demand optie? Dan kun je even naar de site van Univé gaan om de voorwaarden van beide verzekeringen door te nemen. Bereken vervolgens jouw maandelijkse premie en ga je akkoord met de voorwaarden dan ben je diezelfde dag nog verzekerd. Heb je een keer hulp nodig, dan kun je gelijk contact opnemen met de specialisten van Univé die altijd voor je klaar staan om jouw zaak tot een goed einde te brengen.

lees ook: TikTok: hype of de toekomst voor ondernemers

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang