Close

Waarom de CUPRA hybride ideaal is voor de hedendaagse vrouw

Als het om auto’s gaat zijn wij vrouwen soms heel makkelijk, maar wist je dat wanneer je jouw auto bewust kiest je er echt veel meer plezier van hebt en er meer voordelen uit kunt halen?

Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor de CUPRA hybride geniet je van lekker veel voordelen tijdens het rijden, ook voor jouw gezin. Wij zetten wat voordelen op een rijtje en vertellen waarom de CUPRA hybride ideaal is voor de hedendaagse vrouw.

De CUPRA hybride is een geweldige auto. Wanneer je niet veel met auto’s hebt gaat hier evengoed je hart wat sneller van kloppen, want zeg nu zelf…het is toch een plaatje van een auto? Hij straalt sportiviteit uit, luxe en is ook nog eens een perfecte gezinsauto. Wanneer je hem nieuw koopt kun je ook nog eens kiezen uit allerlei opties en kleuren, waardoor je jouw auto helemaal naar jouw wensen aanpast. Hybride wagens worden alleen maar populairder en dus is het goed om hierover na te denken. Allemaal leuk, maar waarom moet de vrouw van nu in deze CUPRA hybride gaan rijden?

Veiligheid

Wanneer het gaat om het vervoeren van je gezin staat veiligheid voorop. Wij vrouwen zijn geregeld met onze kinderen onderweg. Goed om te weten is dat deze CUPRA auto’s heel veilig zijn. Je kunt er dus met een gerust hart jouw kostbaarste bezit in vervoeren. Zorg overigens wel voor goede autostoeltjes, want dat is de basis van het veilig vervoeren van je kindjes.

Makkelijk

Heel fijn is dat de hybride wagens van CUPRA op te laden zijn via een eenvoudig stopcontact. Geen moeilijk gedoe dus met speciale laadpalen. Ook tijdens het rijden ervaar je het gemak van deze auto, want hij heeft een stille en soepele wegligging, waardoor je niet eens merkt dat je op het asfalt rijdt.

Duurzaam

Elektrische mobiliteit is natuurlijk lekker duurzaam. Hybride wagens zijn een duurzaam alternatief als het gaat om vervoersmiddel en omdat we ons steeds meer bewust worden van onze keuzes gaan we ze ook steeds meer op de weg terugzien. CUPRA is sowieso een geweldig merk als het gaat om elektrische auto’s en mag dan ook niet zeker in het rijtje van toppers ontbreken. Wanneer je kiest voor een hybride combineer je brandstof met elektriciteit en juist die combinatie zorgt voor meer vermogen. Je hoeft dus zeker niet in te leveren op je power!

Zuinig in de stad

Elektrisch rijden betekent ook vaak zuinig rijden. Vooral in de stad merk je dat, want juist dat zijn plekken waar je veelal stilstaat (voor bijvoorbeeld een stoplicht) en weer moet optrekken. Juist dit kost een boel met energie/brandstof, maar de CUPRA kan dit makkelijk aan. Hij stuurt je moeiteloos door de straten, trekt lekker zuinig op en ook bij lagere snelheden geeft hij je dat fijne rijcomfort. Zowel voor het woon-werkverkeer als stadsauto is hij dus ideaal!

About Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang