Waarom vallen vrouwen op een man die bezet is?

Alle vrouwen zijn dol op jonge vaders!! En dan met name de single vrouwen van rond de 30, met rammelende eierstokken. Natuurlijk, als je eem leuke vent ziet, met zo een schattige baby op zijn arm, denken we allemaal “aahhh”, die posters worden niet voor niets zo veel verkocht.

Maar die single vrouwen met rammelende eierstokken zijn van een heel ander slag mensen. Ik vraag mij soms af hoe hun hersenen werken?

De predators

Denken deze vrouwen echt dat deze vader rondloopt met zijn baby om andere vrouwen aan te trekken? Om meer babies te maken? Kijk, we weten allemaal dat als je met een puppy of baby op straat loopt, dat vrouwen je dan lief en schattig vinden. Mannen die op zoek zijn lenen daarvoor graag een kind van hun beste vriend, of de puppy van hun moeder.

Maar als het echt een nieuwe vader is, dan is hij vaak te moe om jou nog te zien. En als hij je wel ziet staan, dan ziet hij jou in gedachten misschien zonder kleding, en wil hij misschien van alles wel met je doen, nog meer babies maken is heel erg ver beneden aan de lijst. Daar is hij serieus te moe voor. En de vaders die dat wel doen? Tja, dan weet je meteen wat voor man je oppikt. Tenzij hij natuurlijk al vrijgezel is.
Maar hoe je het ook draait, elke man houd van de aandacht, en de meeste vrouwen willen het toch proberen. Het gata van een onschuldige flirt tot minder onschuldig, tot gewoon echt onbeschoft.  Met opmerkingen van “ah wat schattig” of “ze is net zo knap als haar papa” tot “wat een mooi kindje, ze lijkt sprekend op haar vader, en oh niks van mama he?” waar je bij staat. man-933701_1920

Vrouwen kijken gewoon anders naar een man die schattige babies maakt, en in een vaste relatie zit. In hun ogen is het een man die mooie babies maakt en niet bang is om zich te binden. Om hele vage redenen die ik niet ken, vergeten ze vaak dat deze man net een kind heeft gehad, en al duidelijk bezet is. Ringen en kindjes zijn net magneetjes voor dit soort vrouwen.

Zelfs hun exen, beste vriendinnen en vrouwen die ze al jaren kennen zien hem anders. Want die grappenmaker en feestbeest is opeens iemands man en vader. Dat gebeurde terwijl zij druk op zoek waren naar de ideale man, en opeens blijkt hij toch een serieuze kandidaat.

Maar goed, mannen zijn mannen, en het zijn makkelijke doelwitten. Naïef en goedgelovig zijn de meeste als het op vrouwen aankomt. Zij hebben geen idee hoe vrouwen denken en hoe gemeen ze kunnen zijn. Terwijl meestal te moe zijn om ons tip top te kleden, en altijd wel iets van babykots of verdwaald eten op ons hebben, zien zij er tot in de puntjes gestyled uit als ze “gezellig” even afspreken of langs komen. Dan komen de leuke gesprekken over “weet je nog..” en dan snap ik waarom je zo vaak hoort dat de mannen uiteindelijk toch weer terug naar een ex gaan. Of die goede vriendin die zo begripvol is, en alles zo anders zou doen dan je vrouw. Want ja, die is moe en gestressed, en die lieve begripvolle vriendin is nog gezellig, en net hoe jij was vroeger,

Maar waarom doen vrouwen dit? Ik zocht het op. Het is echt iets biologisch. Het heeft te maken met de biologische klok en de natuur om jezelf te reproduceren, Een goede vangst is een goede vangst, maakt niet uit wie hem het eerst gevangen heeft. Ok, waarschijnlijk zal mijn vergelijking met vissen niet heel geweldig vallen bij mijn man…

Ken jij die vrouwen die je man ongeneerd proberen te versieren?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like