Close
Ameland

Warm en sfeervol Ameland is genieten in eigen land!

Heb je al weleens overwogen om één van de prachtige waddeneilanden van Nederland een bezoek te brengen? Ameland is één van deze prachtige waddeneilanden, boordevol natuur, rust en ruimte. Geniet van de zuivere zeelucht die er hangt en laat je verrassen door de mogelijkheden van ontspanning en culinair genieten. 

Er is veel te doen

Ieder seizoen op Ameland heeft zijn eigen charme. Daarnaast heeft elk dorpje daar zijn eigen karakter en zijn er voldoende knusse winkeltjes om heerlijk doorheen te struinen. Is winkelen niet waar je naar op zoek bent, ga dan mee met een boottochtje, een excursie of ontdek het eiland door te gaan wandelen of fietsen. Iedere dag is anders op Ameland. Kom dus gerust voor een paar aaneengesloten dagen en maak gebruik van de hotels op Ameland.

Culinair genieten

Naast de mooie natuur en de frisheid die de zeelucht meebrengt, heeft Ameland ook op culinair gebied veel te bieden. Geniet in een restaurant op Ameland van een uitgebreide kaart waaruit je kunt kiezen. Of het nu gaat om een lunch, een borrelmomentje aan het einde van de middag of een uitgebreid diner. Ook culinair is er een uitgebreid aanbod voor de bezoekers van Ameland. En ook aan de kleine bezoekers is gedacht. Zo heeft het restaurant van hotel nobel zijn eigen kinderkaart. Om ervoor te zorgen dat de kinderen zich niet gaan vervelen krijgen zij bij hun eten ook een envelop vol vermaak. Dat houdt ze wel even bezig. 

Ameland

Sfeervol genieten

Ga je naar hotel nobel voor een hapje eten of om een paar nachtjes te slapen, dan kom je terecht in een warm en sfeervol familiebedrijf. Er wordt alles aan gedaan om jou te laten ontspannen en genieten van al het moois wat Ameland te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld gezellig aan het haardvuur zitten met een drankje naar keuze. Of maak gebruik van de sfeervol ingerichte zitjes voor als je even met tweeën wilt genieten. 

Ervaar Ameland met het Nobeltje

Wil je Ameland echt beleven en ervaren, kies dan eens voor het nobeltje. Een zoet en krachtig likeur dat is gemaakt rond de vorige eeuwwisseling door Willem Barend. Het verhaal gaat dat dit likeur is ontstaan in de strenge winter van 1902 om de verkleumde gasten weer wat warmte te bieden, terwijl alle sterke drank eigenlijk al op was. Benieuwd naar het hele verhaal? Dat kan de familie van hotel nobel het best vertellen, onder het genot van een nobeltje natuurlijk!

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang