De herfst/winter periode vind ik zo een tijd dat ik het liefst veel lagen over elkaar aan trek, en alles zo dik mogelijk. Ik heb dan het meeste weg van een Michellin mannetje. Deze keer wil ik wat netter de winter door.

Even belangrijk.. ik krijg over mijn mening nog wel eens boze mails.. Ik heb niks tegen een curvy of full figure, ik vind het mij gewoon niet staan. Bovendien vind mijn gezondheid dat nog minder, dus vandaar dat ik moet afvallen. Ook vind ik wel dat ook al ben je curvy, je hoeft je nog niet voller te maken door verkeerde kleding. Verkeerde kleding staat ook bij dunnen mensen niet. De Michelin stijl is alleen leuk tijdens het snowboarden.

Zo vind ik het bijvoorbeeld grappig dat hele dunnen mensen vaak kortere shirts dragen en een lege jeans hebben, en curvy vrouwen hun billen bedekken. Terwijl andersom het een veel mooier straatbeeld geeft. Maar goed, dat is mijn mening.

pencildressRokken en jurken

Deze winter ben ik helemaal fan van de pencil skirt – lees daar meer over op rokken.com – en de pencil dress – daar vind je meer over op jurken.com -. Het kleed zo mooi af, en vooral een strakke jurk staat zo sexy en kan ook iedereen aan. Met een lekkere maillot eronder, en een lang hemd, heb je het niet koud, heb je toch de laagjes, en zie je er niet zo opgepropt uit. Op de rok kun je ook nog gewoon een lekker vest of dikke trui doen, doordat je de onderkant strak hebt, staat het toch nog netjes.

Op de winterjas wil ik alleen niet inleveren, die moet zo dik en warm mogelijk want ik haat het echt om rillend op het station te staan. Op winterjassen.com kun je waarschijnlijk wel een warme jas vinden die niet meteen zo groot en grof is. Een wollen jas bijvoorbeeld is heel sierlijk, maar ook lekker warm. Die staat ook prachtig op een rok of jurk.

winterjassencom1Sporten

Natuurlijk ga je in de winter gewoon door met sporten. Maar om daar de juiste outfit voor te vinden is best tricky. Het is waarschijnlijk ijskoud, regen, sneeuw, en daar moet je wel goed op gekleed kunnen zijn. Zonder dat je het dan weer te warm krijgt. Op Sportkleding.com kun je makkelijk outfits samen stellen, of doen zij dat voor je. Zo heb je zeker weten de juiste kleding bij elkaar.

Wat zijn jouw favoriete winter items?

 

Alle foto’s van de fashion modellen zijn via shutterstock

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love