21B147E4 AFFC 4E89 B2FB 5BA9F7422224 Wat te doen bij een rode huid?

Hoewel de meesten van ons goed voor onze huid zorgen, kan het soms toch nog gebeuren dat je last krijgt van een huidaandoening. Er zijn veel huidaandoeningen waarvan je last krijgt van een rode huid, zoals bijvoorbeeld rosacae en acne. Maar wat zijn deze huidaandoeningen precies? En wat kan je het beste doen bij een rode huid?

 

Wat is acne?

Acne is een van de meest bekende huidaandoeningen. Zoals je misschien al weet, zitten er talgklieren in onze huid die talg, een vettige stof, aanmaken. Als deze klieren verstopt raken en zelfs ontsteken, ontstaan er vaak puistjes op ons gezicht. Wanneer je last hebt van acne heb je dus last van deze puistjes, maar ook mee-eters en rode bultjes. Acne hoeft echter niet alleen op je gezicht te verschijnen, maar kan je ook last van hebben op je nek, rug of je borst bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat je dit goed behandeld, want anders kunnen er littekens ontstaan wanneer je het niet goed verzorgt of eraan gaat krabben.

 

Wat is rosacae?

Rosacae is een andere huidaandoening waarbij je last krijgt van een rode huid. Hierbij worden voornamelijk je neus en wangen voor en dit verschijnt vooral bij mensen met een droge huid. Je bloedvaatjes kunnen hierbij uitzetten, wat vervolgens de roodheid veroorzaakt. Als je last hebt van rosacae kan je daarnaast ook last krijgen van puistjes, waardoor het dus veel op acne kan lijken. Rosacae komt echter meestal pas na je dertigste voor. Ook hier is het weer belangrijk dat je de huid goed verzorgt om zo blijvende schade te voorkomen.

5BC71D57 6546 4346 B144 6BED0D88A4FA Wat te doen bij een rode huid?

Wat kun je doen tegen een rode huid?

Als je last hebt van een rode huid zijn er veel verschillende dingen die je zou kunnen proberen, maar lang niet alle tips werken. De makkelijkste manier om je rode huid te behandelen, is door de 3 in 1 anti-redness Miracle Formula van Rosalique te gebruiken. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor een overgevoelige en rode huid.

Wanneer je de 3 in 1 anti-redness Miracle Formula gebruikt, zal je merken dat de formule je huid directe dekking geeft. Ook zal het de symptomen van je rode huid sterk gaan verminderen wanneer je het regelmatig blijft gebruiken. Een ander voordeel van deze speciale formule van Rosalique is dat je huid zelfs beschermd wordt tegen UVA/UVB straling! Deze unieke formule is dus perfect om je huid binnen de kortste keren weer helemaal gezond te maken én ondertussen zelfs nog te beschermen!

Bestel hier Rosalique!

 ageology banner Wat te doen bij een rode huid?

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo