Wat te doen met al die foto’s?

Ik ben vast niet de enige vrouw op aarde die dagelijks veel en veel te veel foto’s maakt. Elk moment met de kleintjes wil ik vastleggen, maar ook van mijn heerlijke kop koffie bijvoorbeeld.

Nou gaat er het 1 en ander op Instagram bijvoorbeeld, maar het is niet lekker tastbaar.

fotoboeken (2)Fotoboeken

Nou weet ik nog van vroeger dat ik het heerlijk vond om oude albums door te bladeren. Ik kon uren spenderen om foto’s in te plakken, en teksten erbij te zetten, zodat je niet vergat waar het om ging. Die tijd heb ik al lang niet meer, en ik heb een koffer in de koude vochtige schuur vol met oude foto’s die ingeplakt moeten worden. Zonde.

Sinds een paar jaar pak ik het iets anders aan. Elke 6 maanden zoek ik de plaatjes bij elkaar waar ik echt blij van word. Waar ik leuke herinneringen bij heb, of iets anders bijzonders. Het is nu allemaal digitaal, dus uitprinten, en dan inplakken is weer net te veel gedoe. Ik zoek dus online, en maak daar een album. Ik ben niet heel erg merken trouw, en kijk meer naar mogelijkheden en prijs.

fotoboeken (1)Zo kwam ik dus bij webprint. Zij hebben van die kleine vierkante albums, en aangezien ik ook weer niet zoveel plek heb, vind ik dat gewoon het handigst. Ook zijn die super leuk om cadeau te geven. Ik heb er dus nu meteen 2 gemaakt, en zo heeft mijn moeder ook een fotoboekje. Zij is helemaal een digibeet, en komt nog steeds enthousiast met haar wegwerp camera foto’s maken omdat ze anders niets heeft. Zo een klein boekje kan in haar tas, en kan ze aan haar vriendinnen laten zien, of bij mijn oma die 1x in de week naar het bejaardenhuis gaat zodat ze wel sociaal blijft zeg maar. Die oudjes vinden het geweldig, en zo een boekje gaat de hele zaal door. Mede natuurlijk omdat Keira er wel eens is geweest, en “tulpen uit Amsterdam” met ze heeft gezongen.

De kwaliteit is goed, de foto’s mooi en helder, en zoals ik al zei het formaat is erg fijn. Je hebt natuurlijk veel meer keuzes, maar dit vind ik erg prettig. Het plakken en knippen kun je ook heel makkelijk doen. Geen ingewikkeld programma, heel simpel slepen en plakken. Ik heb niet zoveel geduld meer om er uren aan te zitten, maar ik weet zeker dat je er nog veel meer uit kan halen dan dat ik heb gedaan.

Hoe zit het met jou, maak jij nog tijd voor fotoboeken of is alles digitaal?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

4 gedachten over “Wat te doen met al die foto’s?”

  1. Oh, dit is hem dus geworden. Jij zei toen al dat jij elke 6 maanden plaatsj euitzoekt. Ik was toen benieuws hoe je dat deed. Maar dit ziet er inderdaad behapbaar uit 🙂

  2. Wat een leuk idee! Ik heb ook zooo veel foto’s dat ik soms echt niet meer weet wat ik er mee moet doen

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: