Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!

curacao

Waylon | Van kleine concerten op Curaçao tot papa to be op het Eurovisie songfestival in Lissabon! Een tijdje geleden vloog ik in opdracht business class naar Curaçao. Als assistente mocht ik mijn kleine meid meenemen. Nou had zij al vaker gevlogen, dus wij konden heerlijk genieten!

IMG 4489 2 - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!Een verre reis maken met kinderen

Ik weet dat het vaak echt wel een ding is om een verre reis te maken met een kind. Je moet ze bezig houden en hopen dat ze hele reis zich gedragen. Mijn dochter heeft ADHD, en is snel overprikkeld. Lang stil zitten is dus wel een probleem. Gelukkig in mijn geval wordt zij juist rustig door het trillen van de motor in het vliegtuig of de auto.

Maar ik raad iedereen aan om al je snoepregels overboord te gooien, en echt van alles mee te nemen. Daarbij boekjes, telefoon, tablet, kleurboeken en ook de Tip Toi was hier een fantastisch succes onderweg naar Frankrijk. Wij hebben zo een wereldatlas van tiptoi en zo konden ze precies zien waar we heen gingen. Als je wat minder strak bent met regels kun je echt makkelijker verre reizen met kinderen. Zo wordt het ook minder een straf denk ik? Dan als ze 8 uur lang stil op hun stoel moeten zitten. Check voor verre reizen even tenzingtravel.nl zij hebben vaak goede tips, en weten wat geschikte plekken zijn mocht je met kleine kinderen reizen.

Business class vliegen is natuurlijk wel extra verwennen. We kregen continue van alles lekkers en zij kreeg ook een mooie pop en van alles leuks om mee te spelen. Ze heeft ook echt de helft van de tijd geslapen, want zo een stoel ligt dan best lekker! BeautyPlus 20180511140356378 save - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!

Curacao - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!Fotograferen en zwemles op Curaçao

Hoe leuk is het als je je kind gewoon mee kan nemen? Een vroegere vriendin van mij woonde daar ook, en die introduceerde mij overal. De kinderen hadden ondertussen een hele belangrijke taak gekregen. Zij mochten elke dag 2 uur lang de zee in! Daar kregen zij zwemles voor hun A diploma. We bleven een maand, en eind van de maand had de kleine meid haar zwemdiploma. Een betere combinatie bestaat er niet!

Ik mocht ondertussen mamarazzi spelen! Zo kreeg ik  de jongens van Di-rect, Jan Smit, Gerard Joling en dus Waylon voor mijn lens. Ook mocht ik de leukste restaurants proberen en prachtige plekken ontdekken. Wat een rotbaan he?!

BeautyPlus 20180511112443877 save - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!
waylon

BeautyPlus 20180511112701514 save - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!

BeautyPlus 20180511114429742 save - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!

BeautyPlus 20180511114538327 save - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!

IMG 4849 - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!
Di-rect

Waylon in Curaçao

Nou gaf Waylon niet alleen een geweldige show weg, hij wilde ook nog wel heel lief backstage voor mij poseren. De eerste keer dat ik dat gewoon durfde te vragen – ok na flink pushen van mijn toenmalige vriendin/PR agent – ik ben daar nl niet zo een held in. Ik kreeg ook meteen de scoop van hem dat hij een nieuwe vriendin had, toen was dat helemaal nieuws in NL, dus was ik best trots op.

Helemaal gaaf dat hij nu natuurlijk helemaal doorgebroken is, en zaterdag zelfs alleen op het Eurovisie songfestival in Lissabon staat! Ik wens hem dan ook heel veel succes, maar na zijn grote succes al gisteren, denk ik dat hij de winst gewoon in tha pocket heeft. Wat jij?

Waylon in Curacao - Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 
Spread the love

2 comments on “Ik ging alleen met mijn kleine naar Curaçao en mocht daar Waylon fotograferen!

  1. Wat een bijzondere ervaring! Niet alleen om deze sterren te mogen fotograferen, maar ook om naar zo’n mooi eiland te gaan met je dochter!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: