Close
vakantiepark de Leistert 2

Tip voor de Pasen: een weekend naar vakantiepark de Leistert

Met Pasen op komst, denken veel van ons er weer aan om er even tussenuit te gaan.  Ons lijkt het leuk om ons paasweekend door te brengen bij vakantiepark de Leistert. Want laten we eerlijk zijn, met twee opgroeiende kinderen (10 en 17), is een perfecte mix van avontuur en ontspanning de sleutel tot een geslaagde vakantie.

vakantiepark de Leistert

Heerlijk ruime bungalows

Wat ons meteen aansprak bij vakantiepark de Leistert, is de belofte van ruime en comfortabele bungalows. Als ouder begrijp ik maar al te goed dat een goede nachtrust de basis is voor een geslaagde vakantie. Ik heb gehoord dat de bungalows hier meer zijn dan alleen een slaapplek; ze zijn een thuis weg van huis. Met voldoende ruimte om te bewegen en een gezellige inrichting, klinkt het als de perfecte plek om even tot rust te komen na een dag vol avonturen.

Heerlijke bedden om lang in uit te slapen

Met een tiener en een pre-tiener in huis weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goede nachtrust te hebben. De bedden in de bungalows schijnen heerlijk comfortabel te zijn, en ik kan me al voorstellen hoe we ‘s ochtends uitgerust wakker worden, klaar voor weer een dag vol leuke dingen. Een goede nachtrust voor ons, ouders, betekent tenslotte een betere stemming voor iedereen!

een weekend naar vakantiepark de Leistert

Even een momentje voor jezelf

Als ouders van kinderen in de leeftijd van 10 en 17, weten we dat ‘ontspanning’ soms een schaars goed kan zijn. Maar het lijkt erop dat Bungalowpark Leistert dit begrijpt en heeft gezorgd voor plekken waar ouders even tot rust kunnen komen. Of het nu is door te genieten van een kopje koffie op het terras van onze bungalow of misschien zelfs een rustige avondwandeling in de nabijgelegen natuur, ik ben van plan om de kans te grijpen om even op adem te komen.

Activiteiten en entertainment voor oudere kinderen

Met kinderen die niet meer in de kleintjes categorie vallen, is het geruststellend om te weten dat vakantiepark de Leistert ook activiteiten heeft die passen bij de leeftijdsgroep van 10 en 17 jaar. Misschien vinden ze nieuwe vrienden tijdens een sporttoernooi of hebben ze plezier tijdens een avondactiviteit georganiseerd door het park. Tijdens de Paasvakantie is er ook een animatieteam waar de kinderen bij kunnen aansluiten.

Je kunt er een fantastisch tropisch zwemparadijs vinden waar je die meiden van ons (en mijzelf!) heel blij mee kunt maken. Er is ook een grote speeltuin en je kunt er bijvoorbeeld gezellig bowlen. Dit geeft ons als ouders de kans om ook wat quality time voor onszelf te plannen.

Ik ben alvast heel benieuwd om eens een kijkje te gaan nemen bij Bungalowpark Leistert! Lijkt het jou ook leuk om in een vakantiepark Pasen te vieren?

Lees ook 7x speciale en eenvoudige brunchrecepten voor Pasen

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “Tip voor de Pasen: een weekend naar vakantiepark de Leistert

  1. De Leistert staat ook al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Ik ben steeds te laat met boeken omdat wij meestal last minute wat boeken i.v.m de gezondheid van onze kindjes. Dus een goede herinnering om nu alvast te kijken voor een periode later in het jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang