Close
6 tips weekend weg met kinderen

6 Tips voor een lekker weekend weg met kinderen

Ook met kinderen kan het echt wel leuk zijn om een weekend weg te gaan. Je moet je doelstellingen alleen iets aanpassen. Met deze 6 tips ga ook jij lekker een weekend weg met kinderen.

Een weekend weg

Soms is dat gewoon nodig. Even er tussen uit. Maar net als de meeste van ons, is het budget om meteen 2 weken op vakantie te gaan gewoon niet altijd aanwezig. Een weekendje weg is dan zo een lekker alternatief! Echt er even helemaal uit of gewoon in een hotel om de hoek. Het gaat om het idee!

Waar gaan we heen?

Hotel in de buurt

Dit is echt gewoon een stuk leuker dan je denkt. Maar een hotel geeft soms net even dat luxe gevoel die je thuis niet hebt. Gewoon lekker een nachtje ergens anders slapen. In een groot hotelbed met zijn allen. Gebruik maken van het ligbad en in de ochtend een ontbijtbuffet. Je kunt gewoon op de fiets en als je wat vergeet kun je snel weer even naar huis. Gezellig!

Air BnB

Wij zijn dit jaar naar Ierland geweest en logeerden wij in een AirBnB. Ik twijfelde er enorm over, maar het was zo voordelig! Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Kijk goed naar ongewilde data. Dus wanneer de kinderen een studiedag hebben bijvoorbeeld. Dan kun je echt voor een prikkie in een geweldige villa aan het strand een paar dagen.

De camping

Op best veel campings mag je gewoon een weekend staan. Ook na de zomer. Pak je tentje op en ga lekker een weekend op de Veluwe zitten. Ook als het regent is het minder erg dan je denkt. De kinderen vinden het vaak mega spannend en knus!

Lees hier over kamperen in de winter!

Een vakantie park

Is een camping toch echt niks voor jou denk dan eens aan een vakantiepark. Vaak heb je daar ook zo een relaxed subtropisch zwembad, waardoor je heel even het idee hebt dat het weer zomer is terwijl het buiten met bakken uit de lucht komt. Als je niet in de vakantie gaat is dit ook echt wel in een kleiner budget te passen. Ideaal weekend weg! Een vriendin van mij gaat al ruim 5 jaar 3x per jaar even onthaasten met haar gezin bij CenterParcs. Zo relaxed kan het dus zijn. Er zijn ook echt veel leuke Landal Parken bijvoorbeeld.

Glamping??

Oh man ik lees en zie hier zoveel over! Dit wil ik echt doen deze winter. Logeren in een luxe tent. Zo een safari tent of zo. Ik vind het echt helemaal geweldig, ik moet alleen mijn man nog zo ver krijgen. Die heeft nog jeugdtrauma’s met tenten en zo. Maar goed als ik daar over heen kan komen? 

Aparte locaties

Wat ik ook zo leuk vind zijn die hele aparte locaties. Kijk eens naar logeren op een boerderij. Of in een pipo de clown wagen. In Otterlo bij Natuurmonumenten staan ook boomhutten waar je in kunt logeren. Hoe leuk is dat met kinderen?  Ga jij wel eens een weekendje weg met de kinderen? 

 

6 tips voor een weekend weg met de kinderen
6 tips for a weekend away with kids - travel - children

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang