landal - Een leuk weekendje weg naar een Landal park
Op reis

Een leuk weekendje weg naar een Landal park

Lekker een weekendje weg is gewoon echt ontspanning voor jou en de kinderen als je de boel een beetje de boel laat. Minder strakke regels en vooral ergens waar mensen je niet angstig aankijken of je kinderen zich wel zullen gedragen…

Lekker een weekendje weg

Pyjama’s – check
Tandenborstels – check
Overactieve kinderen – check
I-phone of tablet –

Tijd nemen om te ontspannen is nodig om de drukte van het dagelijkse leven aan te kunnen. Je wordt er productiever, positiever en een stuk relaxter van, dus is het belangrijk om een datum te prikken waarop je er even tussenuit gaat. Je zult zien dat de mindere dagen op je werk net even iets draaglijker worden als je weet dat je de batterij over een paar weken weer lekker kunt opladen. Een Landal vakantiepark is een prima plek om even de boel de boel te laten.

Ben je benieuwd naar ervaringen met Landal parken of zoek je juist inspiratie voor het leukste Landal park? Op Parkvakanties vind je een overzicht met alle Landal vakantieparken. Ik vond de site erg fijn werken en heb er een paar mooie tips op gevonden.

Landal vakantiepark

Landal vakantieparken zijn kwalitatief goede recreatieparken die vaak in een bosrijk gebied liggen. Wordt wakker tussen de dennenbomen in complete rust. Die irritante koerende houtduif op de vroege ochtend moet je maar zien als een toevoeging van het vakantiegevoel, het mag de pret niet drukken. In je onesie lekker croissants halen bij het supermarktje om daarna tijdens het ontbijt te bespreken wat te doen die dag. Vrijwel elk park heeft een restaurant, een zwembad en een mascotte die Bollo heet.

Bollo en jouw bengels

Recreatie genoeg in dit park. Vergis je niet, ook onze kinderen hebben een druk leven en vinden het heerlijk om even weg te zijn van school, en stiekem ook die I-pad. De mascotte van Landal vakantieparken danst, gaat op de foto en organiseert tal van activiteiten op het park die gericht zijn op de kids. Ook fijn voor ouders die ondertussen even een terrasje willen pakken om rustig bij te komen tijdens deze vakantie met het gezin. Eenmaal terug in de bungalow zijn ze al snel vertrokken in een diepe slaap. Dan kan jij lekker op de veranda van je huisje genieten van een goed boek, een wijntje, en het geluid van krekels, want die houtduif heeft de wekker al gezet voor de volgende dag.

De omgeving

Landal vakantieparken liggen vaak in een omgeving waar veel te doen en te zien is. Bij de receptie hebben ze vast folders waarin staat waar de lekkerste restaurantjes zitten of het mooiste culturele erfgoed te zien is. Trek erop uit ! En mocht het onverhoopt toch gaan regenen tijdens jullie vakantie ? Dat houdt vanzelf wel op. Geniet ondertussen van de gezelligheid en de tijd samen. Pak een bordspel en zet een toastje op tafel. Of duik lekker het indoor zwembad in. Samen herinneringen maken is het belangrijkste.

Een leuk weekendje weg naar een Landal park - Een leuk weekendje weg naar een Landal park

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Een leuk weekendje weg naar een Landal park
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

Geef een reactie