Close
eindhoven tilburg centerparcs

Lekker even een weekendje weg in Nederland

Soms is een weekendje weg net zo fijn als een week vakantie. Die week of 2 weken weg lukt nou eenmaal niet altijd, en een weekendje geeft toch even die nodige break. Waar ik ben geweest de afgelopen maanden? Dat lees je hieronder!

strijp s eindhovenEindhoven shopping trip!

Van een weekendje weg kreeg ik een tijdje terug een giftcard. Ik had Keira al lang beloofd om een weekendje weg te gaan samen en dus hadden we nu geboekt. Eindhoven it was! In Eindhoven kun je echt super shoppen! Ze hebben er lekker grote shopping hallen, en ook de straat is erg gezellig.

Het stikt er echt van de restaurantjes en leuke barretjes. Wij zijn naar The Happiness cafe geweest voor lunch. Ik wilde daar al heel lang naar toe, en alhoewel het echt ram en ram druk was, is het eten zeker weten de moeite waard! Het eten is vegan, en Keira had niet verwacht het lekker te vinden, maar vooral de cupcakes gingen er in als ehm nou ja zoete koek dus.

Strijp S is ook echt een deel van Eindhoven die een bezoekje waard is. Hele hippe tentjes, een overdekte markt, een skate baan of wat dacht je van de vele aparte winkels? Je zult het ook ongetwijfeld herkennen van shoots hier op de site of in fashion magazines.jazz age textielmuseum

restaurant taste tilburg

bieten en geitenkaas taste tilburg

 

Fashion in Tilburg

Cassandra nodigde mij uit om gezellig een dagje mee naar Tilburg te gaan. We bleven logeren in het Mercure hotel, en de volgende dag stond er een tripje naar het Textielmuseum gepland.

We begonnen de dag met een shopping tripje naar Hudson’s Bay en de vele andere winkels in de straat van het hotel. Ook het uitgaansleven was op loopafstand, dus Mercure is zeker een aanrader voor een weekendje Tilburg. Overigens hebben wij daar dus ook een fantastisch diner gehad! Een 6 gangen menu in het restaurant Taste, die als 1 van de beste restaurants van Tilburg wordt gezien. Daar smaakt het ook naar. Het ene na het andere gerecht was FANTASTISCH! Heerlijk. De verschillende wijn die elk gerecht complimenteerde maakt het helemaal af.

Het Textielmuseum stond al een hele tijd op mijn wishlist. Ik hou van verschillende stoffen, en zie graag hoe het gemaakt wordt, hoe het allemaal tot stand komt. Op het moment is een Jazz Age expositie, en dat is helemaal in mijn straatje. Fantastische kleding uit de jaren 20. Je kunt er ook een make up en haar work shop krijgen, dus dan heb je de hele look! Tevens kun je er echt lekker wat eten, dus je bent er al gauw een hele middag kwijt.centerparcs heijderbos

 

Centerparcs het Heijderbos

Bij Centerparcs het Heijderbos waren we begin van het jaar ook al eens geweest, en vonden het er zo leuk dat we toen al hadden besloten einde van het jaar weer eens te gaan. Verstopt in het bos zit een lekker groot tropisch zwemparadijs, en er is weinig waar je mijn dochter blijer mee kunt krijgen dan lekker te zwemmen. Dit keer zijn we met nog een stel vrienden gegaan, dus het was dubbel zo gezellig. Het is serieus een dagje vakantie als je daar zo staat in je badpak, het is lekker warm, uitgelaten kinderen. Je hebt echt even tijd voor elkaar, telefoons weg, echte aandacht.

Vind jij het ook zo fijn een weekend weg te gaan? Ga je ook wel eens 1 op 1 met 1 van je kinderen?

Lees ook: Eurocamp Duinrell

 

 

 

 

weekendje weg in Nederland

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

37 thoughts on “Lekker even een weekendje weg in Nederland

 1. Ik kan helaas niet vinden of deze actie nog loopt, maar mocht dat het geval zijn doe ik dolgraag mee! Eurocamp heeft een hondvriendelijke camping in Luxemburg waar ik dolgraag eens een paar nachten naar toe zou willen, dus een cheque van hun van 200 euro zou ontzettend goed uitkomen! Ik ga duimen!

 2. Oooh ik hoop dat ik niet te laat ben met meedoen!! Ik zou het suuuper vinden om met mijn liefste omaatje op vakantie te kunnen en zou haar dolgraag willen verrassen. Ik ben zelf 21 en mijn oma is 65 dus we schelen nogal wat jaar maar ze is echt mijn beste vriendin. Ze staat echt altijd voor mij klaar en daarom lijkt het mij geweldig om haar eens in de watten te leggen! Ik heb je op FB geliket en volg je op instagram! Fingers crossed….

 3. ik zou dolgraag mijn vrouw en twee dochters verrassen met een weekendje weg. Door mijn ploegendienst zie ik ze soms zeer weinig en in de decembermaand heb ik ook veel extra moeten werken in het weekend. groetjes jan

 4. Zou dolgraag ons gezin verrassen. In 2017 onze 12,5 trouwdag niet kunnen vieren wegens familieomstandigheden. Wat zou het super zijn om dit als nog als gezin te vieten

 5. Wauw, wat tof! Leuk, een weekendje weg met mijn gezin 🙂 Ik kijk nu al uit naar de mei-vakantie!

 6. Jaaaa gave actie zeg! Wij zijn momenteel de woonkamer aan het verbouwen en daarna is het geld op😂. Maar een jaar zonder vakantie dat trek ik niet. Dus nu maar hopen. Volgen deed ik je uiteraard al.

 7. Wat een gave actie om het nieuwe jaar mee te beginnen! Ik wil heel graag een kansje wagen om te winnen. op FB volgde ik je al, nu ook op Insta 😀

 8. Ik doe heel graag mee!! Zou geweldig zijn om voor het eerst met onze twee pleegkindjes te gaan kamperen! Ik ga heel hard duimen! <3

  fijne jaarwisseling!!!

 9. Wauw wat een hele gave winactie. Doe graag mee. Even lekker met het gezin erop uit. Even een paar dagen genieten. Doe heel graag mee.

 10. Dat zou fantastisch zijn! Net bevallen van ons 3e zoontje en net een nieuw huis gekocht.. Er even tussenuit gaan zou dus wel lekker zijn! En met een nieuwbouw huis en bijkomende kosten komt een reischeque dus wel van pas!! Ik ga heeel hard duimen voor wat quality time met mijn mooie gezin!

 11. Super leuke actie. Van de zomer een road trip gedaan door Kroatië. Dit is zo goed bevallen dat we dit jaar weer willen! deze winactie komt dus goed van pas…

 12. Heerlijk om er een weekendje met z’n alle tussenuit te gaan. In de dagelijkse drukte heb je soms maar weinig tijd voor elkaar. Een weekendje buitenshuis is dan zeer welkom. Ik doe dus graag mee

 13. Eventjes er tussenuit kan heel fijn zijn hoor ik altijd om me heen. En ik geloof dat graag, ook al ben ik zelf niet zo’n vakantieganger.

 14. Wauw!!! Dat zou zooo gaaf zijn voor ons gezin met 2 kids (8 en net 6 jr)! Dan kunnen we eindelijk weer eens op vakantie (na jaren niet)! Ohhh heerlijk, alleen het idee al!
  We gaan hard duimen met z’n 4tjes! 🍀❤

 15. eindhoven = mijn stadje! had je veel leuke en goede tips kunnen geven, top! ik zou graag met mijn vriend weg willen, hem verrassen en wellicht in het buitenland want we zijn alleen nog maar in NL geweest. stapjes uitgevoerd dus duimen maar !

 16. Wauw! Ik doe heel graag mee! In de herfst en nu in de kerstvakantie is mijn zoontje beide keren ziek (geweest). Echt tot rust komen is tot zover dus niet echt gelukt. Het lijkt me zo gaaf om er samen even lekker tussenuit te gaan voor een aantal dagen! Kamperen is mijn grote droom! Lijkt me top voor de meivakantie!

 17. O heerlijk, er even tussenuit met het gezin of samen met mijn man. Ik doe graag mee.

 18. We zijn wel vakerop een camping geweest en bij eurocamp geboekt.Doe graag mee voor deze prijs!

 19. Wat een heerlijke dagen heb je gehad. Eindhoven daar kwam ik vroeger vaak maar Tilburg ben ik dus nog nooit geweest. En wat eens super win actie, ik doe mee hoor, gaaf!

 20. Duinrel is idd geweldig.Mijn schoonmoeder wilt graag weekendje weg met ons maar ik weet dat ze niet veel te besteden hebt.Mocht ik winnen kan ze lekker onspannen zonder geldzorgen!

 21. Ja, heerlijk om even lekker weg te gaan. Laatst zijn wij met de hele familie naar de Kempervennen (Center Parcs) geweest, echt altijd goed met kinderen!

 22. Wat een gave winakties heb je! Ik vind centerparcs heel leuk om heen te gaan maar ga het liefst naar duitsland een weekendje weg

 23. Een weekendje weg is indd soms net genoeg om weer even op te laden 🙂 Wat een gave winactie trouwens!!!

 24. Dat lijkt me heerlijk! We gaan niet zo vaak weg helaas. Dit scheelt zeker dus ik doe een poging. Krijg er al zin in!

 25. Lijkt me geweldig om er even tussenuiit te gaan met mijn gezin. Dit jaar geen vakantie gehad (en voorgaande jaren helaas ook niet), maar volgend jaar hoop ik wel ergens heen te kunnen gaan om even op te laden (hard toe aan wat ontspanning).

 26. Inderdaad heerlijk die weekendjes weg! Dat doen wij veel te weinig… Ik doe graag mee.

 27. Woooowww, geweldig !! Lijkt mij heerlijk om met mijn gezin even weg te zgaan. Effe weer lekker laden. Ik heb helaas geen instagram, maar FB komt goed ☺️.

 28. Dat is inderdaad een knaller! Ik ben al druk bezig met het uitzoeken van een leuke vakantie voor komende zomer. Helaas zit vliegen er niet in voor ons (man met vliegangst). Mijn oog is dit jaar gevallen op een caravan in Duinrell, wat toevallig dat jullie daar ook geweest zijn! Ik ga het blog snel lezen…..
  Het lijkt me zoooo leuk voor de kinderen en bovendien ook dichtbij het strand en mijn ouders. Dus dit zou wel eens de beste vakantie ooit kunnen gaan worden!
  Het zou echt zoooo leuk zijn om dan een kansje te maken op dat tegoed. Scheelt enorm en kunnen we nog meer leuke dingen doen ☺

  Extra kansen ingezet 🍀

 29. Wat super dat jullie een reischeque weg geven😀 zou zo leuk zijn voor volgens jaar! Met mijn lieve gezinnetje 💜🤗🍀 in september is ons zoontje Arvin geboren,broertje van Ylva,en een gezins vakantie hebben wij nog niet gehad dus ik ga DUIMEN😍😍😍😄😄😄🍀

 30. Heel graag doe ik mee. Na een heftig jaar waarin ik tijdens mijn 9 maanden zwangerschap alleen maar heb overgegeven zijn wij zo toe om er even als gezin tussenuit te gaan. Het komt er steeds maar niet van, wie weet winnende deze fantastische prijs…

 31. Dat is een goed idee om naar duinrell te gaan. Geen gehaast zo dagje uit maar relax van alle attracties genieten en de volgende dag weer. Wat leuk dat dit kan met eurocamp. Ik doe graag mee om ook tijdens de meivakantie daar heen te gaan. Goed idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang