Welk dieet past bij jou?

afvallennl1 Welk dieet past bij jou?

Er zijn natuurlijk vele diëten te vinden. Je kunt kijken in boeken, maar ook online staat er zoveel dat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe weet je nou welk dieet geschikt is voor jou en wat eigenlijk realistisch is. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk die kilo’s kwijt zijn, maar is het wel realistisch? Waarschijnlijk niet. Weten welk dieet goed bij jou past? Lees dan zeker verder.

Welk dieet moet ik nou kiezen?

Allereerst is het het meest belangrijk dat het een dieet is dat past bij jou, maar ook bij jouw leefstijl. Dan hebben we het niet over de leefstijl wat betreft eten, maar meer hoe jouw dagen eruit zien. Zo kan je wel kiezen voor een dieet waarbij je continu in de keuken moet staan, maar als je de hele dag moet werken, is dat dus al geen haalbaar doel. Hetzelfde geldt voor de sportschool. Als jij geen tijd hebt om vijf keer per week te gaan sporten, moet je ook geen dieet kiezen waarbij dat van je gevraagd wordt.afvallen Welk dieet past bij jou?

Welk dieet zeg je?

Als tweede: kijk naar wat je wil bereiken. Hoeveel wil je afvallen en binnen welke tijd? Wees wel realistisch. Je kunt niet vele kilo’s per week afvallen. Let ook op dat dit in het begin makkelijker gaat dan wanneer je al een tijdje bezig bent. Stel dus niet iedere week hetzelfde doel!

Doordat er zoveel diëten zijn, is het lastig om te kiezen. Het is ook het gevoel dat je erbij hebt. Zo heb je diëten waarbij je ontzettend weinig calorieën moet eten, en het klopt als jouw gevoel zegt dat dat niet klopt. Let dus ook op wat goed voelt voor je een keuze maakt. Daarbij komt dat je ook geen vast dieet hoeft te kiezen. Je kunt ook variëren. Zolang je gezond bezig bent, maakt het niet uit of je afwisselt in diëten. Denk erom om gezond te eten en dit ook genoeg te doen. Eet dus zeker niet te weinig, want dat resulteert in snacken en meer kilo’s. Sporten is altijd mooi meegenomen, maar uiteindelijk is voeding en drinken het meest belangrijk. Voor nog veel meer tips kun je ook nog eens kijken op WW. Het nieuwe programma van Weight Watchers met heerlijke snacks en snel resultaat.!

tips voor het juiste dieet


ageology banner Welk dieet past bij jou?

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥