Close
Edelstenen bij je sterrenbeeld

Welke edelstenen passen bij je sterrenbeeld?

Je kunt edelstenen dragen omdat je ze mooi vindt of om te profiteren van hun positieve effect.

Je kunt ook een edelsteen dragen die verbonden is met jouw astrologisch teken om ze in jouw voordeel te laten werken. Ontdek welke edelstenen bij jouw sterrenbeeld passen.

Steenbok 22 dec. – 19 jan.

De steenbok staat bekend als het hardst werkende teken van allemaal. Je bent namelijk erg ambitieus en gedisciplineerd. Robijn geeft je vitaliteit en kracht en helpt om je energiepeil te verhogen als je door al dat harde werken uitgeput bent geraakt.

Waterman 20 jan – 18 feb

Je bent vriendelijk, eerlijk en loyaal. Je kunt ook eenvrijgevochten creatieve denker zijn of een filosoof die de wereld wil veranderen. Soms kun je je wel erg laten meeslepen door je passie en ideeën. Een steen als granaat kan je helpen om emoties en relaties in balans te brengen.

Vissen 19 feb – 20 mrt

Je bent fantasierijk en gevoelig. Een steen als amethisthelpt om je geest en zenuwstelsel tot rust te brengen, zodat je niet overweldigd raakt. Amethist helpt ook bij het loslaten van spanning. Draag hem als ring of wikkelarmband.

Ram 21 mrt- 19 apr

Je bent ambitieus, enthousiast en een echte durfal. Mogelijk blink je uit in alles wat je doet. Je hebt veel passie en mentale kracht. De carneool helpt omenergiek en zelfverzekerd te blijven. De steen staat voor moed, dynamiek en gevatheid.

Stier 20 apr – 20 mei

Je houdt van luxe en geniet ervan om verwend te worden. Daarnaast ben je gericht op je carrière en je werkt onvermoeibaar naar je doel toe. De edelsteen die jou daarbij helpt, is de saffier. Deze steen staan voor geduld, vastberadenheid en vertrouwen. Ook beschermt hij je tegen afgunst en hebzucht.

Tweelingen – 21 mei – 20 jun

Je bent flexibel, veelzijdig en een snelle denker. Soms kun je wat druk in je hoofd zijn. Dan heb je baat bij een aardende steen als agaat, waar tevens eens kalmerende invloed van uitgaat. De steen beschermt je eveneens tegen stress.

Kreeft 21 jun – 22 jul

Als kreeft ben je intuïtief, emotioneel en sympathiek. Daar past een steen als smaragd bij. Voel je een hang naar materiële zaken, dan kan het dragen van een smaragd helpen bij het loslaten hiervan. Zo kan er ruimte komen voor betekenisvolle ervaringen in je leven.

Leeuw 23 jul. – 22 aug.

Je bent levendig en creatief. Een steen als onyx zorgt voor extra inspiratie. Onyx helpt ook om je vrijgevigheid te vergroten. Het is eveneens een symbool van liefde en trouw.

Maagd 23 aug – 21 sept

Je staat bekend als nauwgezet en praktisch. Wellicht ben je perfectionistisch en kun je je wat zorgen maken. De edelsteen die hierbij helpt, is carneool. De steen versterkt tevens je motivatie en uithoudingsvermogen.

Weegschaal – 22 sept – 23 okt

Je bent artistiek, gul, gemakkelijk in de omgang en sociaal actief. Peridot is perfect om je individualiteit en creatieve geest te vieren.

Schorpioen – 24 okt – 21 nov

Je bent zeer intuïtief, gepassioneerd en vastberaden en verwacht vaak hetzelfde van anderen. De edelsteen voor jou is beril. Deze helpt je om je zelfverzekerdheiden enthousiasme te vergroten.

Boogschutter – 22 nov – 21 dec

Je bent creatief, altijd nieuwsgierig en houdt van avontuur. Ook sta je bekend als warm, gastvrij en vriendelijk. De topaas helpt jou om optimistisch, joviaal, vrolijk, eerlijk en intellectueel te blijven.


Lees ook: Het hoe en waarom van edelstenen, de helende kracht voor lichaam en geest.  

Geschreven voor: pinkpress.nl

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang