Welkom bij Marina Beach Club Valencia

Regelmatig ben ik in Valencia. Het is een heerlijke stad, en het leek mij leuk om 1 van mijn favoriete hotspots met jou te delen. De Marina Beach Club Valencia.

Valencia

Met zeer grote regelmaat (vorig jaar 10 keer….) bezoek ik Valencia. Meestal alleen en afgelopen week was ik er een paar dagen met mijn beste vriendinnetje. Wij geven elkaar dat reisje jaarlijks voor onze verjaardagen; win-win…. 🙂

Los van hele dagen gieren van het lachen, struinen tot we (bloed)blaren hebben (welke trouwens verrot pijn doen….), uren kletsen over werkelijk alles wat er in ons op komt, wat voor ons van belang is en wat we ons afvragen, eten we ook graag als we in mijn Lievelingsstad zijn.

De uitnodiging van Marina Beach Club kwam dan ook als geroepen ! We hadden met Victoria afgesproken en zij stond ons, samen met Esther al op te wachten toen we aankwamen.

De Marina Beach club Valencia

Een korte rondleiding was voldoende om ons te ‘overwhelmen’: serieus het mooiste horecabedrijf wat ik ooit zag, op de mooiste locatie die ik ken: Op.Het.Strand.Van.Valencia. wow……. Ik zou serieus mn hele carrière omgooien als ik de kans had om in een bedrijf als Marina Beach te mogen werken. Die vraag stelde ik dan ook direct; wat waren mijn opties ?

Ik dacht aan een paar weken in het hoogseizoen bijvoorbeeld. Het seizoen duurt bij hen van april tot en met september ongeveer en zij werken met veel internationale personeelsleden. (kans !) Als ze maar Spaans spreken….. (oei….)

Wat een mooi streven om toch die taal weer eens echt serieus op te pakken….. (poging #265….)

Door Victoria werden we ‘overgedragen’ aan Antonio; een gedreven Restaurantmanager. Hem ontging niets ! Ik heb zelf jaren in de horeca gewerkt, dus kijk toch altijd nog met een beetje een ‘vakoog’ naar de routing etc in restaurants. Ik kan je vertellen; er ging erg weinig mis bij Maria Beach; een geoliede machine !

Wij kregen een 8 (!)gangen lunch met bijpassend wijnarrangement. Waren wij even blij dat we op de fiets waren…..

De lunch bij Marina Beach club Valencia

We begonnen met een fenomenaal ogend blauw wijntje: het oog wil ook wat….

De acht gangen waren fenomenaal; ik heb gerechten op waar ik nog nooit van had gehoord (wat dacht je bv van mosterdijs ?) en combinaties die verrasten en voortreffelijk smaakten. De combinatie met de wijnen maakte dat wij ons prinsessen voelden; wat een eer dat wij dit mee mochten maken. En op deze locatie; van mij had deze dag jaren mogen duren. (dan maar niet slank en fit…. )

Het seizoen

In het seizoen kun je zowel in de Lounge, het Restaurant, de Club als in El Portet del Marina terecht. Vier bedrijven op een locatie; allen met een eigen doelgroep en sfeer. Denk daar eens over na: 4 bedrijven in een met allen hun eigen doelgroep. Hoe knap is dat.

The Lounge biedt de ultieme ‘chill’ ervaringen; zonnebaden op ligbedden in (!) het zwembad of op de riante bedden ernaast. De DJ draait heerlijke muziek, passend bij het uur van de dag. Genieten van fleurige cocktails, goed gezelschap en Sisha’s; de wereld was nog nooit zo fijn.

Het restaurant

In het Restaurant is het wat ‘formeler’; Spanjaarden gaan hier met zakelijke afspraken uitgebreid lunchen of nemen hun familie mee voor een goed diner. Spanjaarden spreken sowieso niet veel thuis af, zoals wij dat gewend zijn; vaak spreken zij buiten de deur af met vrienden of familie. Geef hen eens ongelijk met vrijwel altijd een schijnend zonnetje.

Het niveau van het restaurant ligt hoog. Ik ben geen ‘kenner’, maar weet goed eten wel te waarderen en proef wel degelijk het verschil tussen kwaliteiten. De wijnen zijn bijpassend en het service niveau van de bediening is uitmuntend; je wordt echt in de watten gelegd.

 

 

Tot in de kleine uren dansen in de Club; de beste DJ’s weten hun weg te vinden naar Marina Beach Club en weten de (jonge) gasten (vanaf 21 jaar weliswaar)in ‘hogere sferen’ te brengen. De combinatie van goede muziek, jouw lieve vriendjes en een fantastische locatie; ultiem ! Leuk idee; een huwelijksfeestje daar vieren ! Een hint ? Neuh….. om te trouwen moet je met zn tweeën zijn toch ? 😉

Wanneer je een dagje strand wilt onderbreken met een lekkere lunch of koffie; kun je terecht in El Portet de Marina. Ook daar kun je ligbedden huren; dan heb je het beste van twee werelden; strand en lounge….. Me Gusta !

Alles bij elkaar: Marina Beach Club is voor elke gelegenheid een ideale locatie: Ga en Ervaar !!

Laat je me weten hoe het was ?

Wil je meer lezen over Valencia?

Lees ook: Valencia


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

9 gedachten over “Welkom bij Marina Beach Club Valencia”

  1. Wat een mooie plaats is dit he! Ik woon op het eiland Mallorca en vlieg regelmatig ook naar Valencia. Zooo mooi!

  2. Oh, ik heb sowieso altijd zin om naar Spanje te gaan, mijn favo land, en Valencia is een geweldig stad. Dit plekje kende ik nog niet, maar na het lezen en zien van de foto’s wil ik vandaag nog het vliegtuig pakken. 😉 Die gerechtjes, die blauw ogende wijntje, die lounge. Mmm….

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: