Ga naar de inhoud

What’s in my bag | de mobiele versie

IMG 9032 What’s in my bag | de mobiele versie

Yeah! Vandaag ben ik weer lekker de hele dag op pad voor allerlei meetings. Heel leuk, afgezien van het feit dat mijn telefoon altijd zo snel leeg is. En mijn telefoon, daar kan ik niet zonder!! Wat ik allemaal nog meer mee sjouw op een dag?

What’s in my bag: de mobiele versie

Mijn telefoon

Uiteraard mijn telefoon. Sorry, maar als blogger kun je niet zonder telefoon. Dat ding zit aan je hand gekleefd. Niet om te bellen want wie belt er nog tegenwoordig? Ok mijn man, maar die is soms hopeloos ouderwets in dit soort dingen. App gewoon, dan ben ik beter bereikbaar. Dat bellen doe ik wel met mijn moeder. Anyway. Behalve appen, doe ik natuurlijk ook mijn social media via de telefoon en uiteraard mijn mails. Ook maak ik heel veel foto’s. Een insta story hier, een tweet daar, en heel veel vlogs die nooit het daglicht zien. Uiteraard zit er een stootvrij telefoonhoesje om mijn telefoon want ik laat het nog wel eens vallen. Beter goed voorbereid toch? #geticovered haha. Je kunt zelfs hoesjes ontwerpen, en die zijn meestal ook van rubber. Natuurlijk horen mijn oordopjes of koptelefoon ook in mijn tas! 

whats in my bagZo gaat je batterij wel heel snel?

Zeker weten. Daarom heb ik nu ook standaard een powerbank bij me. Echt dat gedoe halverwege de dag dat je loopt te zoeken naar een stopcontact. Ik vind dat echt vreselijk, en raak daar helemaal van in de stress!! Geloof me trouwens als ik zeg dat je beter in een goede kunt investeren dan straks ergens te staan zonder batterij omdat die stomme powerbank het niet doet.

Ik kan niet zonder lipbalm

Uiteraard heb ik ook lipbalm in mijn tas.  Ik kan echt niet zonder. Dan heb je de hele dag zo een droge mond! Ik heb ook meestal een gekleurde lipbalm, bijvoorbeeld de nieuwe van EOS met glans en een zomers peach, in mijn tas, dan kan ik dat ook een beetje op mijn ogen en lippen smeren voor wat kleur als ik in de ochtend vergeet op te maken. Dat gebeurd vaker dan je denkt. Mascara zit ook standaard in mijn tas voor dit soort dingen.

whats in my bag

Mijn mooie roze rugtas heb ik pas gekocht bij Duifhuizen in Ede. Het is een hele nieuwe winkel, en een nieuwe verslaving. Shoppen in Ede word steeds leuker! Mijn jas is van Zara. Mijn broek van Bershka en mijn vest en schoenen van HM.

Nog meer rotzooi in mijn tas..

Verder heb ik altijd een speen voor Miya bij mij. Ze vind het fijn als we hem gewoon bij ons hebben. Mijn bril vergeet ik ook niet omdat ik steeds gedoe heb met mijn lenzen. Zonder zie ik echt geen ene fuck. Tampax en Tena zijn mijn lieve vriendjes. Nu dat mijn lichaam op willekeurige momenten besluit ongesteld te worden, kan ik niet zonder. Tena is er natuurlijk voor als ik moet lachen. Of hoesten. Of niezen. Of een stap zet.

Meestal herinner ik eraan om mijn sleutels, visitekaartjes en portemonnee ook mee te nemen! Ik jat vaak een squishy of een fidget spinner mee van de meiden voor als ik iets belangrijks heb die dag, tegen nerveus zijn. Oh ja, paracetamol en Ibuprofen gaan ook mee.

 

Een behoorlijke zooi dus in mijn tas, daarom dus meestal een grote tas!! Wat zit er bij jou allemaal in je tas?Whats in my bag What’s in my bag | de mobiele versie

10 reacties op “What’s in my bag | de mobiele versie”

  1. Ik vind de tas prachtig. Ik neem zelf ook alle dingen mee, behalve een powerbank dan. Hoewel ik vaak op mijn gsm ben, is hij nooit plat in het midden van de dag (I don’t know how…?). Daarnaast neem ik ook een flesje water mee, of soms zelf twee. Ik ben een grote drinker, oeps…

  2. tegenwoordig probeer ik wat in mijn tas zit te minimaliseren. De dagen dat ik ga werken lukt dat prima, maar het weekend… Dan vind je echt van alles in mijn tas. Paracetamol een ligplgoss of lipstick, kauwgom, visitekaartjes, portemonnee en ga zo maar door.

  3. Echt ontzettend off topic maar wat een gave broek heb je hier aan zeg! Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel vaak vergeet om een tas mee te nemen, omdat mijn pasjes in het hoesje van mijn telefoon zitten. Maar als ik een tas bij me heb dan zit daar meestal ook een labello, geld, mijn telefoon en sleutels in. En als de kinderen erbij zijn snoetenpoetsers.

  4. Hele mooie tas! Ik heb recent ook een rugtas(je) gekocht en vind het echt te makkelijk! In mijn tas zit altijd mijn portemonnee, ook een speen ;), 2x een luier plus doekjes, wat elastiekjes, een lader, powerbank en ja de telefoon als ik op stap ga. En nog wat rommel hier en daar niet te vergeten haha

  5. Wat een leuke felle tas! In mijn tas zit mobiel, pen, paracetemol, tena ook mijn ongesteldheid komt graag onverwachts. Bankpasjes, visitekaarten en een powerbank en flesje water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: