IMG 9032 What’s in my bag | de mobiele versie

Yeah! Vandaag ben ik weer lekker de hele dag op pad voor allerlei meetings. Heel leuk, afgezien van het feit dat mijn telefoon altijd zo snel leeg is. En mijn telefoon, daar kan ik niet zonder!! Wat ik allemaal nog meer mee sjouw op een dag?

What’s in my bag: de mobiele versie

Mijn telefoon

Uiteraard mijn telefoon. Sorry, maar als blogger kun je niet zonder telefoon. Dat ding zit aan je hand gekleefd. Niet om te bellen want wie belt er nog tegenwoordig? Ok mijn man, maar die is soms hopeloos ouderwets in dit soort dingen. App gewoon, dan ben ik beter bereikbaar. Dat bellen doe ik wel met mijn moeder. Anyway. Behalve appen, doe ik natuurlijk ook mijn social media via de telefoon en uiteraard mijn mails. Ook maak ik heel veel foto’s. Een insta story hier, een tweet daar, en heel veel vlogs die nooit het daglicht zien. Uiteraard zit er een stootvrij telefoonhoesje om mijn telefoon want ik laat het nog wel eens vallen. Beter goed voorbereid toch? #geticovered haha. Je kunt zelfs hoesjes ontwerpen, en die zijn meestal ook van rubber. Natuurlijk horen mijn oordopjes of koptelefoon ook in mijn tas! 

whats in my bagZo gaat je batterij wel heel snel?

Zeker weten. Daarom heb ik nu ook standaard een powerbank bij me. Echt dat gedoe halverwege de dag dat je loopt te zoeken naar een stopcontact. Ik vind dat echt vreselijk, en raak daar helemaal van in de stress!! Geloof me trouwens als ik zeg dat je beter in een goede kunt investeren dan straks ergens te staan zonder batterij omdat die stomme powerbank het niet doet.

Ik kan niet zonder lipbalm

Uiteraard heb ik ook lipbalm in mijn tas.  Ik kan echt niet zonder. Dan heb je de hele dag zo een droge mond! Ik heb ook meestal een gekleurde lipbalm, bijvoorbeeld de nieuwe van EOS met glans en een zomers peach, in mijn tas, dan kan ik dat ook een beetje op mijn ogen en lippen smeren voor wat kleur als ik in de ochtend vergeet op te maken. Dat gebeurd vaker dan je denkt. Mascara zit ook standaard in mijn tas voor dit soort dingen.

whats in my bag
Mijn mooie roze rugtas heb ik pas gekocht bij Duifhuizen in Ede. Het is een hele nieuwe winkel, en een nieuwe verslaving. Shoppen in Ede word steeds leuker! Mijn jas is van Zara. Mijn broek van Bershka en mijn vest en schoenen van HM.

Nog meer rotzooi in mijn tas..

Verder heb ik altijd een speen voor Miya bij mij. Ze vind het fijn als we hem gewoon bij ons hebben. Mijn bril vergeet ik ook niet omdat ik steeds gedoe heb met mijn lenzen. Zonder zie ik echt geen ene fuck. Tampax en Tena zijn mijn lieve vriendjes. Nu dat mijn lichaam op willekeurige momenten besluit ongesteld te worden, kan ik niet zonder. Tena is er natuurlijk voor als ik moet lachen. Of hoesten. Of niezen. Of een stap zet.

Meestal herinner ik eraan om mijn sleutels, visitekaartjes en portemonnee ook mee te nemen! Ik jat vaak een squishy of een fidget spinner mee van de meiden voor als ik iets belangrijks heb die dag, tegen nerveus zijn. Oh ja, paracetamol en Ibuprofen gaan ook mee.

 

Een behoorlijke zooi dus in mijn tas, daarom dus meestal een grote tas!! Wat zit er bij jou allemaal in je tas?Whats in my bag What’s in my bag | de mobiele versie


ageology banner What’s in my bag | de mobiele versie

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo