Wijn en vrouwen, het is een mooie love affaire. Je trouwe metgezel tijdens een heerlijk diner, hij troost je bij een zielige film met zijn zusje chocola. Op een koude winteravond of juist op een hete zomerdag. Daar is wijn.

Wijn en ik

Mijn eerste glas wijn was in Salamanca waar ik op een Internationale school zat. Ik was 16 jaar en woonde met een groep meiden in een dorm. Wij vonden onszelf zo chique met onze wijn aan tafel. Niet eens goedkope flessen want de meeste meiden hadden een platinum credit card van papa.

Wijn werd echt het drankje van de meiden avonden. Het stond voor gezelligheid. Hoe meer wijn, hoe beter de verhalen. Hoe ouder ik werd ging de wijn mee in mijn status. Dan weer de allerduurste, en op andere dagen ging ik voor de budget wijn. Na een dag vol stress en paniekaanvallen is een glaasje ook lekker. Het schijnt zelfs gezond te zijn. Alhoewel even een disclaimer: dit moet je natuurlijk niet overdrijven…

De Sex and the city generatie

Vond jij de vriendinnen groep uit Sex and the City niet ook zo mega glamorous met hun mooie kleding en altijd een drankje bij het eten? Lange gesprekken, en keihard lachen. Het voelt dan ook wel een beetje een vrouwen dingetje. Al zal dat ook een marketing truc zijn. Wijn betekent verschillende dingen voor vrouwen. Het maakt ervoor dat je je mooi kunt voelen, relaxed of wat spontaner. Dat zie je dan ook echt in veel van de series. Op vele blogs en in vrouwen groepjes zijn de memes over wijn niet aan te slepen.

Fijne Feestdagen

Wat drink je tijdens de feestdagen? Juist. Hoe gezellig is kerst met een paar flessen lekkere wijn op tafel. Kletsen, eten, en nog meer praten. Ik kan er enorm van genieten. Een goede wijn complimenteert het eten. Ernaast maar ook erin. Wat dacht je van bijvoorbeeld een pittige rode wijnsaus, of juist een fris toetje met rode wijn? Een lekkere Beef Wellington met een glas rode wijn er naast, of een groente schotel met witte wijn. Ik ga van de gedachte al watertanden!

Win Wijn (winactie is afgelopen helaas!)

Lees je dat nou goed? Ja dat doe je zeker. Ik mag een prachtig Wijnpakket kerst cadeau doen deze kerst! Geniet van een zwoelkruidige Tradition Tiara Syrah-Grenache, de verfrissende Les Fêtes, de sensationeel rijke Toscaanse La Bestia, Aurelia Vino Frizzante is kraakhelder blinkend fris wit-goud van kleur met fijne belletjes, De strengste Spaanse wijngids Guia Peñin kende 91/100 punten toe aan Palacio de Arganza Vino de la Tierra de Castilla y Leon, Al vanaf de oogst van 2002 is Blackhawk één van de meest geliefde Chardonnays..

Nu wil ik je niet helemaal gek maken.. Maar ik mag dus dit hele pakket weggeven aan 1 gelukkige winnares!!
Nu zitten hier natuurlijk wel een paar eisen aan vast.. Dat is 1.. volg ons beide op Insta: Dewijnbeursnl en pinkpress.nl Heb je geen insta dan mag Facebook natuurlijk ook: De wijnbeurs en Pink Press

Ik hoor graag wat jouw favoriete wijn is, of waarom zou jij dit moeten winnen? En wie was jou favoriete Sex and the City vriendin?

LET OP!! Je hebt 24 uur voor deze winactie!!!

tijd voor wijn


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥