Close
tastea

Ik wil zo graag een keertje lekker slapen!!

Het is niet eens meer grappig hoeveel slechte nachten wij hebben. Zelfs op de dagen dat de kleine niet wakker wordt, slaap je toch slecht. Ik kreeg een thee opgestuurd die daar mee zou helpen. Kom maar op!

Slaap kindje slaap

Ik heb er al tig blogs over geschreven. Dat niet slapen van mijn dochter. We hebben pas van alle tips van moeders met een avondritueel netjes opgevolgd. Al blijkt dat wij het meeste al zo deden. Ritme, regelmaat, reinheid. Het zit er allemaal in. Maar mijn meisje wordt gewoon nog steeds minimaal 1x wakker. En dit klinkt niet veel natuurlijk, maar als het elke nacht is, dan is het gewoon vermoeiend. Soms is het al om 23.00, soms pas om 5.00 (net te vroeg). Over het algemeen is het een uur of 3. In de nacht. Even draaien, even wat drinken, of hysterisch huilen en dan kan het zo 2 uur duren.

Die andere uren slapen wij dan niet zo geweldig. Wat wij verder kunnen doen weet ik niet, maar ik hoop dat het snel overgaat. Ze is inmiddels 3.5, dus het zou een keer tijd worden. Heel stiekem ben ik toch wel bang dat er iets meer achter zit en net als ik en de oudste toch een vorm van autisme en/of ADHD heeft (er zijn meerdere signalen). Ik durf het nog niet te onderzoeken.

Sweet Dreams

Van Tastea mocht ik de Sweet Dreams proberen. Dan kon ik in ieder geval toch een paar uurtjes echt lekker slapen. Ook heb ik moeite met in slaap komen vaak, dus daar zou de thee ook bij helpen. Ik heb het nu ongeveer een week geprobeerd, en ik ga er lekker mee door! Het is enorm ontspannend en de smaak is al lekker zoet zonder suiker of honing. Het is geen slaapmiddel, dus het is ook weer niet dat je meteen knock out gaat. Ook kun je hem best lekker overdag drinken als je heel druk bent in je hoofd zoals ik vaak.

Ingrediënten

De ingrediënten zijn allemaal puur natuur:
Pu erh, licorice root, lavender, valerian, rose petals, natural flavouring (rose-taste).

Inhoud en gebruik

Inhoud 125 gram. Per kopje dien je 2,5 gram thee te gebruiken. Hoeveelheid kopjes thee per dag is naar wens. Met één blik Sweet Dreams thee kun je 50 kopjes thee maken.

Wat zijn jouw tips om beter te slapen?

KORTINGSCODE!!

Wil jij deze thee ook proberen? Gebruik dan de 10% Kortingscode: pinkpress op Tastea

Lees ook: Als gewoon lekker slapen te veel gevraagd is

 

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

11 thoughts on “Ik wil zo graag een keertje lekker slapen!!

 1. Ik vind de thee van Tastea ook heel erg lekker! Wat vervelend zeg, dat jullie zo weinig slapen. Dat breekt je inderdaad flink op 🙁

 2. Ik heb ook een thee van tastea, echt fijne thee! Ik heb eens een detox thee van een ander merk getest, die ook gelijk zorgde voor betere nachtrust. Wat heb ik van die thee genoten! Je ging in bed liggen en lag redelijk snel te slapen. In de nacht werd ik geen een keer wakker (normaal toch al snel 2-3 keer). In de ochtend werd ok wakker van de wekker en ik was helemaal uitgerust. Tijdens de periode dat ik die thee dronk sliep ik heerlijk en was ik niet meer moe!

 3. Sterkte, een slechte slaper is letterlijk en figuurlijk vermoeiend.
  Thee klinkt goed, sowieso dat je ervan ontspant. En als je daardoor iets lekkerder slaapt is dat mooi meegenomen!

 4. Ooh….dit moet ik proberen! Wij hebben ook zo’n nachtbraker. Zelfde verhaal en inmiddels is ze 6… Slaap is voor watjes houd ik mezelf maar voor😆

 5. Ik slaap ook zo slecht deze dagen. Eigenlijk al minn hele leven. En helaas werkt zo’n theetje dan ook niet. Wel zachte muziek. En soms ook van die speciale natuurgeluiden. Oh en mijn ledematen omstebeurt bewust ontspannen. Maar goed al die dingen werken ook niet altijd. Er is een ademhalingsoefening die heel goed sxhijnt te werken. Weet alleen even niet meer hoe die heet. Volgens mij iets met 5-7 en dan nog iets.
  Sterkte in ieder geval. Ik weet hoe slopend het is. En fijn dat die thee in ieder geval werkt. 🙂

 6. Vervelend dat je zo slecht slaapt De thee lijkt mij een prima manier om te ontspannen. Ik hoop dat je nog veel sweet dreams zult hebben

 7. Ik ben zelf heel benieuwd hoe deze thee bij mij zou aanslaan. Ik heb wel een andere variant van Tastea gehad erg lekker maar het blijft moeilijk te zeggen of het ook echt helpt, bij mij bleef het bij een aanname 😉

 8. Mijn jongste heeft dat ook een tijd gedaan. Spoken als ze wakker worden. Ik heb er op een dag tijdens het avondritueel een gesprek met hem over gehad. Uitgelegd dat iedereen wel een keer wakker wordt, maar dat je je dan omdraait en weer verder gaat slapen. Alleen ales er echt iets aan de hand is, roep je.
  Tegenwoordig (hij is nu 4) mag hij ook zelf water gaan drinken in de badkamer bij dorst of zelf plassen. Kan hij allemaal zelf. Heeft enorme geholpen. Alleen als er echt was is komt hij nog. En ja ik word wakker als hij haat plassen of drinken, maar daarna gaat hij weer zelf naar bed. Geen drama’s meer! Heerlijk slaap ik ook veel sneller wee in, ongeacht de tijd.
  Hoop dat die van jou het ook snel doorkrijgt.

 9. Iedere nacht een keer wakker is wel pittig zeg! Misschien moet je de thee maar aan je dochter geven… 😉

  Kinderen worden wel vaker ‘s nachts wakker. Wel balen dat ze dan nog niet zelf door kan slapen. Het komt uiteindelijk wel goed. Dochter komt soms ‘s morgens vroeg (laatst om 4.45 uur, vaker om 6 uur of 6.30 uur). Ik probeer haar nu te leren dat ze dan nog even rustig in haar bedje blijf liggen.

 10. Fijn dat de thee je helpt te ontspannen. Niet goed slapen is echt heel vervelend. Mijn belangrijkste tip is: overdag flink bewegen, ‘s avonds nog even wandelen en vooral geen schermpjes.

Comments are closed.

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang