Close

Het K3 concert in Plopsa Indoor Coevorden!

Helaas is deze winactie verlopen.

Een super verassing voor in de herfst vakantie! Win 4 kaarten voor het K3 concert in Plopsa Indoor Coevorden

K3

Vol spanning zaten alle jonge meisjes van Nederland in België te kijken naar de finale van wie de nieuwe K3 zou worden. Vele tranen zijn gelaten om de “oude” K3. Gelukkig is de nieuwe K3 al helemaal gewend, en hebben ze net zo veel fans als de oude K3.

Marthe, Klaasje en Hanne hun eerste nummer “10.000 Luchtballonnen”was een hit van jewelste, en elke ouder kan het bijna wel meezingen.

De 3 meiden reizen stad en land af, en ook de merchandise is niet aan te slepen. Het zijn ook wel echt vrolijke meiden, de liedjes zijn aanstekelijk, en hebben een positieve uitstraling. Echte voorbeeld meisjes dus.

K3Het K3 optreden

Plopsa Indoor Coevorden zet de vakantie stevig in, want op maandag 17 oktober geeft K3 een spetterende liveshow in het mooiste indoorpark van Nederland!

Nadat ze zes weekends het beste van zichzelf hebben gegeven in de Belgische Plopsa-parken Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, maken Hanne, Klaasje en Marthe dit weekend voor het eerst hun opwachting in Plopsa Indoor Coevorden. Op maandag 17 oktober trakteren ze alle bezoekers op een daverende liveshow.

“We zijn er helemaal klaar voor om Plopsa Indoor Coevorden te veroveren met onze leukste hits!”, zeggen Hanne, Klaasje en Marthe. “Trek dus allemaal jullie kleurrijkste danskledij of regenboogjurkje aan en kom mee zingen en dansen! Wij kijken er alvast naar uit!”

Opgelet: Op 15 & 16 oktober is Plopsa Indoor Coevorden reeds uitverkocht en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek.

De liveshow van K3 is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Tickets kunnen gekocht worden via www.plopsa.nl . Een ticket geeft toegang tot meer dan vijfentwintig indoorattracties én het optreden van K3.

Prijzen: € 18,75 voor personen ≥ 1 m; € 9,99 voor kinderen  85 cm – 1 m;  gratis voor kinderen < 85 cm

K3Plopsa indoor Coevorden

Een heerlijk klein pretpark. Je raakt de kinderen niet zo snel kwijt, en het overzicht is echt heel goed. Vooral met kleinere kinderen is dat toch iets fijner, want die schieten elke keer een andere kant op. Het is indoor, dus met dat koude weer van de afgelopen dagen geen straf.
Er is zelfs een K3 disco, dus voor de echte K3 fans natuurlijk een must om even te dansen! Er is een achtbaan, draaischommels, een speeltuintje, een carrousel, en nog veel meer te beleven in Plopsa Indoor Coevorden. Leuk voor een dagje uit dus. En nu dan in combinatie met een K3 optreden!plopsaland-coevorden-winactie-22

Win 4 kaarten voor het K3 concert in Plopsa Indoor Coevorden!

Wil jij 4 kaarten winnen voor het optreden op maandag 17 oktober in Coevorden? Dan kun je kans maken door hieronder te reageren. Ik geef 2×2 kaarten weg, zo maak je meer kans!

Let op! Om kans te maken moet je wel de Facebook pagina en/of Instagram liken.

Voor een extra win kans ga je naar mijn Instagram en zet je onder de laatste foto dat je mee doet met de K3 winactie. Iemand taggen is nog een extra kans.! Je kunt ook op de Facebook pagina reageren onder dit bericht op FB.

Vrijdag krijgen de winnaars persoonlijk berichtK3

Foto’s K3 ontvangen via persbericht van Plopsaland, ter ondersteuning en promotie van het concert.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

4 thoughts on “Het K3 concert in Plopsa Indoor Coevorden!

  1. Jaaaaaa. En laten wij nu net die week in die omgeving in een huisje zitten! En niet in het westen zijn. Hoop zo te winnen voor mijn kleine dame!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang