Close

Win première kaarten voor de Sneeuwkoningin in de Julianatoren

De herfst komt eraan, het weer is niet meer gezellig, en langzaam denk je al aan de winter. Om dat een leuke gedachte te maken heb ik een SUPER winactie waardoor je al helemaal zin krijgt om je muts op te zetten. Ik geef maar liefst 4 kaarten weg voor de première van de Sneeuwkoningin 2, in de Julianatoren!!  sneeuwkoningin 2

De Sneeuwkoningin 2

Deel 1 was al een mega succes. Ondanks de kou, houden we toch van lekkere winter films. Deel 2 is losjes gebaseerd op het verhaal van Hans Christian Andersen.

De Sneeuwkoningin lijkt verslagen te zijn en de trollen vinden het heerlijk om eindelijk vrij te zijn. De trol Orm heeft een belangrijke rol gespeeld in de overwinning en vertelt daar graag in geuren en kleuren over. Het hele dorp ziet hem als een held. Dat smaakt naar meer, vindt Orm, en daarom worden zijn verhalen steeds sterker. Na verloop van tijd beweert hij zelfs dat hij hoogstpersoonlijk heeft afgerekend met de Sneeuwkoningin. Intussen is de werkelijkheid minder rooskleurig. Orm en zijn oma kunnen de huur van hun huisje niet meer betalen en worden door de huurbaas op straat gezet. Tot overmaat van ramp verdwijnt de prinses plotseling spoorloos. Haar vader belooft dat degene die zijn dochter veilig thuisbrengt met haar mag trouwen. Orm zet alles op het spel om de prinses te vinden en zo een rijk leven te kunnen leiden. Maar met zijn stoere gedoe brengt hij wel zijn vriendschap met Gerda in gevaar…

https://www.youtube.com/watch?v=tQvsSFLE5Ug&authuser=0

De Julianatoren

Het super leuke pretpark de Julianatoren heeft maar liefst 60 attracties, daar kun je dus geen moment vervelen. Het pretpark is echt gericht op kinderen tussen 2 en 12 jaar, maar ik weet zeker dat ook de ouderen het best leuk vinden. Er is ook zoveel te doen!

sneeuwkoningin 2WINACTIE

En dan nu… de super geweldige winactie!! Wat dacht je van 4 kaarten voor de feestelijke première van de Sneeuwkoningin 2, in de Julianatoren?? Je krijgt de film te zien als eerste en uiteraard mag je de hele dag doorbrengen in de Julianatoren.  Voorwaarde is wel dat je natuurlijk kan gaan op 27 september.

Hoe doe je mee?

Laat mij weten of je 2 of 4 kaarten wilt winnen (anders doen we gewoon 2×2, net zo leuk), en wat je het leukst vind aan de winter.

Ik zou het super leuk vinden als je dit bericht deelt, en uiteraard maak je dan ook meer kans! Op 21 september is Keira jarig, dus dat vind ik het perfecte moment om de prijs uit te delen. Veel succes!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

21 thoughts on “Win première kaarten voor de Sneeuwkoningin in de Julianatoren

 1. Leuk zeg! Het leukst aan de winter vind ik toch wel het schaatsen als dat mogelijk is! Helaas niet ieder jaar maar dat houdt het ook bijzonder. Vier kaartjes zou erg leuk zijn, dan kan ik er heen met mijn 2 kleine wildebrasjes!

 2. Het leukst aan de winter vinden wij sneewval en ijs, en om alvast in de stemming te komen winnen wij graag deze prijs. Ik hoop dat ik 4 kaartjes win, zodat ik mij het komende weekend in winterse sferen waan met mijn gezin. De sneeuwkoningin 2 en een bezoek aan de Julianatoren lijken ons super COOL, deze prIJS is een win-win situatie veel plezier en een wintersgevoel!

 3. Het leukst aan de winter sneeuwval en ijs, en om alvast in de stemming te komen winnen we graag deze prijs…….Ik hoop dat ik 4 kaarten win, zodat wij volgende week alvast in de wintersfeer komen met ons gezin……kortom met het winnen van deze prIJS, krijgen wij een wintersgevoel….en dat ervaren wij natuurlijk als superCOOL!

 4. ik zou heel graag met mijn drie dochtertjes gaan. Wij vinden sneeuwengelen maken het allerleukste in de winter

 5. p.s deze mama vindt het heerlijk de herfst weer zonder commentaar boerenkool eten!!!!

 6. Wauw dat zullen onze 2 kids echt tegek vinden! Wij vinden de herfst ook wat hebben, heerlijk in de bossen kastanjes etc zoeken en daar dan lekker mee knutselen onder het genot van een glaasje ranja en wat lekkers! En die film geweldig!! Onze dochter kim 5jr wil graag prinses/koningin worden kan ze elke dag een mooie jurk aan!! En ons zoontje 4jr zou hier ook erg van genieten!! Dus ik ga graag voor 4 kaarten zodat we met het hele gezin kunnen gaan. Ohhhh spannend dit zouden ze echt tegek vinden!!!

 7. Ik zat juist te denken dat de zomer zo snel voorbij gevlogen is.. Maar de herfst en de winter hebben ook zo hun charmes.. Lekker samen het bos in, gezellig samen thuis zitten met een familie spelletje, maar voor dit alles zouden onze kids een gat in de lucht springen wanneer ze toch eens naar Julianatoren mogen! We hadden nog echt dit uitstapje willen maken met de kids, maar kunnen het op het moment echt even niet betalen. Een première van een mooie film erbij is een nog groter feest!! Ik zou dus graag kans willen maken op vier kaartjes, zodat ik samen met mijn man van onze dolenthousiaste kinderen zou kunnen genieten! ?

 8. Ik zou graag 2 kaarten willen winnen! Ons dochtertje is ook 21 september jarig! ☺ Leuk! Alvast een fijne verjaardag! Ze is gek van Jul& Julia dus zou een super leuk verjaardagscadeau zijn voor haar! ☺ Wat ons dochtertje het leukste vindt aan de winter is de sneeuw! Afgelopen winter was voor haar de eerste keer in sneeuw spelen en ze heeft de grootste lol gehad! Nu maar duimen! ☺

 9. Ik zou heel graag 4 kaartjes winnen voor m’n dochtertje en haar vriendinnetje. Sinds de zomer zitten ze niet meer bij elkaar op school en dit zou een leuke
  Verrassing zijn voor de 2 dametjes! En de winter….. Wat is leuker dan spelen in verse sneeuw en daarna lekker warm worden met chocomelk 🙂

 10. ik zou dolgraag 4 kaartjes winnen voor ons en onze 2 boys. Wij hebben op het punt gestaan te emigreren naar Curacao maar omdat ik zoveel hou van de winter en alles wat daarbij hoort. Heeft mijn man gezegd dan blijven we want anders word jij dood ongelukkig.Lekker buiten spelen in de kou en daarna binnen warme chocolade melk drinken bij mama op de bank. Sneeuwpoppen en sneeuw iglo’s bouwen. Het aankomen van Sinterklaas en zijn pieten, staan wachten in de kou en dan snel naar huis om je schoen te zetten. Wat ben ik dankbaar dat we blijven! Nu kan ik deze herinneringen doorgeven aan mijn eigen kinderen. De winter is juist een warme maand als je denkt aan alle winterpret en familiemomenten. Daar zou ik deze herinnering in de Juliantoren graag aan toevoegen 😉

 11. 2 kaartjes is voor ons voldoende, dan kan er ook nog iemand anders twee kaartjes winnen…..ik ga graag samen met mijn zoontje van 6, helemaal gek van deze film!! Hij moet iedere keer zo lachen als ie roept: ik verander jullie allemaal in ijsblokjes….! Spreekt enorm tot zijn verbeelding. Het mooiste aan de winter vindt mijn zoontje de sneeuw en als er dan genoeg ligt, kan hij in het park van de heuvels af glijden met zijn slee!!

 12. Ik doe ook graag mee voor 4 kaarten, dan kunnen we met ons hele gezin gaan:) Het leukste aan de winter vind ik lekker knus binnen zitten, terwijl het buiten slecht weer is en lekker zelfgemaakte chocolademelk drinken met familie.

 13. Onze dochter kleedt zich, gedraagt zich en ziet er uit als een koningin 🙂 Gelukkig geen ijskoningin, maar een vrolijke met jurken en bloemen op haar hoofd… Toch is ze dol op deze film! Wil graag met het gezin hier naar toe!!

 14. Oh en wat ik zo leuk vind aan de winter? De feestdagen! En het heerlijke knusse gevoel binnenshuis

 15. Super gaaf dat je dit mag doen! Ik doe graag mee voor 4 kaartjes dan kan oma ook gezellig mee

 16. 4 zou heel leuk zijn, dan kunnen er ook vriendjes mee. En kunnen ze na de premiere zich vermaken in het park.

 17. 4 kaartjes, heel tof! Winter, zon, blauwe lucht, natuur, wandelen en daarna warm en knus op de bank.

 18. Lijkt me echt supertof om 4 kaarten te mogen winnen. Ik vind winter altijd iets magisch hebben. Alsof alles mogelijk lijkt ( Komt misschien door de Disney-films ) Ik hou van sneeuw en winter staat voor mij ook voor een magische en mooie afsluiting van het jaar en een fris nieuw begin.

 19. Ik doe mee hoor! Vier kaartjes zijn top maar ik zou ook heel blij zijn met twee kaartjes zodat ik samen met mijn zoontje kan gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang