Winactie: Cinderella

image0031 - Winactie: Cinderella

Gisteren schreef ik het al hier dat ik een verassing had vandaag. .. en dat is dus een MEGA winactie in samenwerking met Disney!!

Cinderella poster NL Post release 600x857 - Winactie: CinderellaKeira en ik vonden de film echt een sprookje. We hebben bijna de hele film stil gezeten, en dat zegt wat met 2 ADHDers. Je droomt gewoon echt even mee met de mooie prins, en de prachtige Assepoester. Je word boos op de gemene stiefzusters, en vooral op die nare stiefmoeder.cinderella1 600x400 - Winactie: Cinderella
Ik had vroeger een vreselijke stiefvader, hoe Cinderella zo aardig en lief blijft, dat tekent echt voor een sprookje. Maar dat is wel een mooi streven, en iets wat ik mijn dochters graag leer. Ik moet er wel bij zeggen, dat in het echte leven, je daar natuurlijk niet blijft. Hoe veel je ouders ook van het huis hielden, die hadden dat echt niet toegestaan.

cinderella2 600x896 - Winactie: CinderellaIk heb redelijk wat Cinderella versies gezien, maar dit was echt de mooiste. Vooral de kleding vond ik erg mooi en uniek. Ik was een beetje bang dat het weer zo een ultra moderne versie zou zijn met mobieltjes enzo, en had daarom de trailer expres niet gekeken. Maar ik was echt blij verrast.

cinderella3 600x400 - Winactie: CinderellaHet patchwork gezin idee is voor mij dus heel gewoon, ik heb het geweldig meegemaakt waar mijn vader mijn broer, en mijn verloofde mijn dochter als hun eigen kind hebben opgevangen. Ik heb meegemaakt waar mijn zus bij ons een tijdje kwam logeren, en dat ging helemaal fout, en durf ik toe te geven dat mijn moeder een lieve stiefmoeder was, maar ik geen lieve zus.. Mijn stiefvader was iemand waarbij de stiefmoeder van Cinderella een engeltje is. Gelukkig had ik mijn vader om mij te beschermen, mijn moeder had minder geluk. De film raakt mij gewoon dus extra.

Cinderella Journal GroupShot 600x464 - Winactie: CinderellaEn nu mag ik dus 3 GEWELDIGE pakketten weggeven!!!

3×2 bioscoopkaarten plus een dagboekje!!!

Wil je het meest romantische sprookje van het jaar zien, en daarbij een echt Cinderella dagboekje ontvangen??
Je kunt op 2 manieren mee doen:

 1. Deel deze post, en tag mij plus iemand waarvan je denkt dat die de film wel zou willen zien.
 2. Reageer onder deze post, en laat weten wie je graag mee naar de film zou willen nemen

Volgende week horen de winnaars van mij!! Succes!!!

Trailer:

 

Door mee te doen aan onze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

12 comments on “Winactie: Cinderella

 1. Wauw wat gaaf! Mijn beste vriendin is echt een mega Disneyfan. We zijn al 3x samen naar Disneyland geweest. Ze zou hier zo blij mee zijn. Ik heb de post gedeeld en jullie getagd! 🙂

 2. Wat lief Danielle Noord dat je aan mij en mijn dochter denkt! Lijkt on inderdaad een sprookje om naar deze Disney film met haar te mogen !

 3. Met m’n dochter natuurlijk! Lijkt me een heerlijke film om samen te gaan bekijken!

 4. Wat een fijne prijs!! Ik neem graag mijn beste vriendin mee naar de bios, mocht ik winnen.

 5. Ben erg benieuwd naar de film! De trailer zag er in ieder geval waanzinnig goed uit, dus ik maak graag een kansje! Dat zal mijn tienerdochter geweldig vinden om samen naartoe te gaan!
  Ik ga het gelijk delen #duimen

 6. Ik zou graag met mijn dochtertje van 6 willen gaan. Natuurlijk dol op prinsessen en vind het fantastisch als ze in dr prinsessenjurk mee mag. Die mag van mij namelijk aan voor een keertje.

 7. Oe! Ik zou graag gaan! Ik zou mijn beste vriendin meenemen voor een gezellig avondje uit! Omdat ze er altijd voor me is op leuke en vervelende momenten. 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: