Review van MyMepal lunchboxes

We kennen allemaal de lunchboxes die na 1x in de afwasmachine van ellende uit elkaar vallen. Of waar het plaatje na 2x wassen al verwassen is. Een schoolvriendinnetje van mijn dochter kwam een keer na school, en had het lunchdoosje en de beker van MyMepal.
Een paar weken later was ze er weer, en het was nog als nieuw. 

mymepal2Toen heb ik het ook maar gehaald. En alles werkt nog hoe het hoort. Gelukkig maar. Gebruiken het toch zo een 5x per week 🙂
Van MyMepal kreeg ik een mail of ik hun producten wilde proberen. Ik ken hun producten dus al goed, maar de fles nog niet. Die heb ik besteld, en oh wat ben ik daar blij mee! Ik was rond die tijd bezig met taart voor mijn dochter, met een foto van haar geboorte kaartje. Die heb ik dan ook maar op de fles laten zetten.

mymepalWe moesten even vechten om hem open te krijgen, maar een beetje slim persoon lukt dat gewoon in 1 keer. Mij nu ook. (echt waar, gewoon draaien ahum).
Hij staat nu standaard op mijn bureau. en eindelijk drink ik genoeg water. Werd tijd!!

Wil jij ook een lunchbox of waterfles zelf ontwerpen/ Ga dan naar www.mymepal.nl

Je kunt ook deze post delen en liken, mij erin taggen en wie weet kun je er 1 gratis ontwerpen en bestellen!!

Succes!!!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like