Close

Review van MyMepal lunchboxes

We kennen allemaal de lunchboxes die na 1x in de afwasmachine van ellende uit elkaar vallen. Of waar het plaatje na 2x wassen al verwassen is. Een schoolvriendinnetje van mijn dochter kwam een keer na school, en had het lunchdoosje en de beker van MyMepal.
Een paar weken later was ze er weer, en het was nog als nieuw. 

mymepal2Toen heb ik het ook maar gehaald. En alles werkt nog hoe het hoort. Gelukkig maar. Gebruiken het toch zo een 5x per week 🙂
Van MyMepal kreeg ik een mail of ik hun producten wilde proberen. Ik ken hun producten dus al goed, maar de fles nog niet. Die heb ik besteld, en oh wat ben ik daar blij mee! Ik was rond die tijd bezig met taart voor mijn dochter, met een foto van haar geboorte kaartje. Die heb ik dan ook maar op de fles laten zetten.

mymepalWe moesten even vechten om hem open te krijgen, maar een beetje slim persoon lukt dat gewoon in 1 keer. Mij nu ook. (echt waar, gewoon draaien ahum).
Hij staat nu standaard op mijn bureau. en eindelijk drink ik genoeg water. Werd tijd!!

Wil jij ook een lunchbox of waterfles zelf ontwerpen/ Ga dan naar www.mymepal.nl

Je kunt ook deze post delen en liken, mij erin taggen en wie weet kun je er 1 gratis ontwerpen en bestellen!!

Succes!!!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang