Ken jij deze leuke tassen van Kidzroom al? Ze zijn lekker stevig en ideaal voor de kleine peuter/kleuter die net met school/PSZ begint.

Kidzroom

Gelukkig hebben ze ook tassen voor de oudere kinderen, anders ha dik hier een heel jaloerse dochter gehad. Ze heeft de kleine tasjes nog geprobeerd om te doen, maar nee het ziet er niet uit. Zij moet lekker voor de coole tiener tassen gaan. Maar ja, deze zijn wel heel erg schattig!!Tall Tales

Voor Miya kozen we het mintkleurige tas met het poesje. Miya is dol op hondjes en poesjes, en bij het uitzoeken koos ze zelf deze uit.

Het leuke is dat ik twee echte meisjes meisjes heb, dol op lippenstift, hakken en tassen. Dus waar Keira er vandoor gaat met mijn lippenstift en hoge hakken – onder haar verkleedkleding, niet mee naar school natuurlijk, voor de mensen die niet na kunnen denken – Miya smeert overal lippenstift, en heeft ALTIJD een tasje bij zich. Ze word al gekscherend Annie genoemd door meerdere mensen.

Zo is 1 van haar lievelings speeltjes op dit moment ook het tasje van Fisherprice, met vrolijke liedjes, nummers (JA! 1, 2, dieziebie kan ze al zei een trotse moeder), het alfabet en nog meer leuke dingen die het spelen promoten.

Het Kidzroom tasje is de nieuwe favoriet. Haar luier en Avent speen gaat erin, maar ook een My Little Pony, en een Nuby drinkfles. Dan loopt ze 1000 keer naar je toe voor kusjes, en een uitgebreid afscheid, en gaat ze naar de deur. Geweldig vind ze dat, maar ook op de fiets moet het tasje op de schoot, en zelfs in de buggy gaat hij mee.

WINNEN!!!!

Ik ga jullie natuurlijk niet helemaal lekker lopen maken met wat voor leuk tasje Miya wel niet heeft gehad, als ik niet ook wat cadeau kan doen…

Ik heb dus nog precies zo een tasje in dezelfde kleur om weg te geven!! Kom maar op kleine mini fashionistas!!

Om mee te doen vind ik het leuk als je dit bericht deelt met anderen en/of mijn Facebook, Instagram of Twitter liked. Tag mij dan wel, want anders weet ik nog niets… Hier onder een berichtje achterlaten is ook prima!

Binnen een week heb je bericht!!

Over Kidzroom

De rugzakken van Kidzroom springen in het oog met hun frisse kleuren en vrolijke figuurtjes. Herkenbare thema’s als dieren, fruit, auto’s en het strand spreken alle peuters aan. Er is veel aandacht besteed aan details, materiaal en afwerking . Door verlengde labels zal je kleintje al snel zelf de rits kunnen gebruiken, de gefoamde schouderbanden zorgen voor optimaal draagcomfort en het materiaal van de tas maakt dat deze tegen een stootje kan. De collectie van Kidzroom wordt aangevuld met verzorgingstassen. De luiertassen zijn neutraler van kleur en zijn binnenin voorzien van handig opbergvakjes. Perfect voor zowel mama’s als papa’s. Kidzroom produceert sinds 2012 rugzakken die perfect passen in de belevingswereld van peuters. Een positief merk met leuke, handzame details, een mooie afwerking en gemaakt van stevig materiaal.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥