Close

Review: Who’s that girl?!

De lente is er weer bijna!! Dat betekent tijd om weer wat luchtigere kleding uit de kast te halen, en de dikke winterpakken voorzichtig weer op te bergen.
Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik ben bijna de hele winter in het zwart geweest. Natuurlijk ook omdat het beter afkleed, en ik me daar lekkerder in voel. Maar ik ben langzaam overgestapt naar donkerblauw. Gelukkig maar want dat is helemaal de mode dit jaar!!

image003Who’s that girl?

Vorig jaar heb ik kennis gemaakt met het merk Who’s that girl, ik was op slag verliefd. Vrolijk en kleurig, zonder kinderachtig of zoet te zijn. Nog belangrijker was de pasvorm. Het is nl ook erg leuk als je geen fotomodellen figuur hebt.
Ik heb zelf de jumpsuit gepast in een maat M, en zit gewoon lekker, en valt heel mooi. Terwijl ik normaal liever een L heb, omdat het anders bij mijn buik vaak erg lelijk zit. Helaas wil die nog niet weg, dus ik moet kleding aan die het een beetje verbergt.
driver navy yellow (1)Maar wat is hij mooi he?? En het leuke is dat hij dus ook op de opgezwollen dagen aan kan. Wel zo fijn voor mij zelf.

Een paar weetjes..

WTG is in 2002 opgezet in Antwerpen door een groep vrienden uit de modewereld. Zij wilden meer kleurrijke en makkelijk draagbare kledingstukken. De kleding die zij wilden waren nauwelijks te vinden. En zeker niet in hun prijsklasse. Daarom besloten zij om een eigen collectie te starten. In het jaar 2006 opende ze hun eerste winkel in hun eigen stad Antwerpen. Binnen een paar jaar werd WTG groot. WTG heeft nu winkels in Berlijn, Amsterdam, Antwerpen, Gent en Hasselt. Naast dat hebben ze ook nog een outlet in het plaatsje Brugge. En ook over de 300 multi verkooppunten voor sales in Europa, met daarbij plannen voor nieuwe openingen in de nabije toekomst.

Be Natural, Feel Good

Het is een speelse collectie voor meiden en vrouwen die zich goed willen voelen, en er goed uit willen zien en zichzelf niet te serieus nemen. Er zijn schattige jurkjes en leuke rokken, en ook perfecte t-shirts, jumpsuits en kleurrijke truien. Het maakt niet uit wat voor type je bent, er is een overvloed aan stukken waar je iedere kant mee op kunt.

Neem een kijkje op http://wtgfeelgoodfashion.eu of ren rechtstreeks naar de winkel op de Reestraat 18, 1016 DN Amsterdam, Tel.: +31 (0)20 420 48 04

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Review: Who’s that girl?!

  1. SUpermooi en geweldige kleurtjes,, En dat het lekker zit geloof ik direct!
    Leuke actie, ik doe mee!
    Groetje Ilsiee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang