Shuishies, slijm, bubbleez en ander kneedbaar speelgoed. Alles is hier wel de revue gepasseerd. De meiden (en hun vriendinnen) zijn er wild van! Die van jou ook? Dan zit je goed want ik geef een heel pakket weg met van alles erin!

Waarom zijn kinderen zo gek op kneedbaar speelgoed?

 

Al sinds kinderen spelen maken ze dingen. Bouwen ze toren hoge kastelen van zand en poppen van sneeuw. Op het strand graaf je dan zo diep mogelijk om dat lekkere drijfzand te vinden wat zo kneedbaar is. Of juist het hele zachte zand die door je vingers glijd. Thuis speelt elk kind wel eens met klei. En wie is er niet gelukkig geworden van een zakje smurfensnot?

Oh man in dat smurfensnot kon ik uren kneden! Als ik mijn huiswerk aan het maken was had ik ook altijd een zakje bij de hand. Dan kon ik mij beter concentreren. En ik zie dat ook wel op scholen waar kinderen beter luisteren als hun handen iets te doen hebben. Waarom dat niet mag heb ik nooit begrepen. Niet iedereen concentreert zich op dezelfde manier, en om nou eerst om een diagnose te vragen voor een stoornis? Gewoon lekker laten kneden.

Het is gewoon rustgevend!

Wat is het verschil tussen al dat kneedbaar speelgoed?

 

Ik zie door de bomen het bos niet meer. Maar laten we het proberen.

  • Squishies – dit is kneedbaar spul wat niet uit elkaar valt, het is uit 1 stuk. En dat heb je dus ook slow rising. Dat betekend dat het lang duurt voor het weer op zijn originle formaat is. Nu ook met parfum en echt in alle vormen en maten
  • Bubbleez zijn ook uit 1 stuk. Dat is zeg maar een stuk rubber in de vorm van fruit of een beest, en daarin zitten kleine slijmballetjes. Dit geeft weer net een ander effect.
  • Slijm! Ja dit kun je in potjes kopen. En is. Slijm. Slijm ja. Dit kunnen ze ook heel leuk zelf maken door hobbylijm te mengen met wat scheerschuim en een paar druppels lenzenvloeistof (met borax)

TIP! Daag de kinderen uit met maizena. Je hebt vast de video’s wel gezien waar je op water kunt lopen? Dit gebeurt met maizena. Doe 1 kopje maizena bij een half kopje water en probeer het te kneden. Ook balletjes maken in je hand is hilarisch want dat is bijna niet te doen. Als je het in een bakje doet kun je er van alles op zetten, maar als je je vinger erin steekt of het probeert te pakken is het heel slijmerig. Leuk in de vakantie!

  • MadMatrr Slijmzand.. we gaan nog even door met de slijm. Dit is een soort van klei, slijmachtig zand dat je lekker kunt kneden en mee kunt bouwen. Maar in je handen valt het ook heel zacht uit elkaar wat het weer dat slijmerige effect geeft. Het fijne is dat dit klei dus nooit uitdroogt!
  • Smooshy Mushy Squishy is een kleine squishy die erg slowrising is en super lekker ruikt! Het komt in een klein flesje, waarin nog een heel klein sleutelhanger formaat flesje zit met weer een ini mini squishy. Te schattig!

TIP! Baby Secrets

Als jouw kinderen toch al met water aan het spelen zijn en lekker aan het knoeien buiten, dan moet je echt even de baby secrets proberen. Het geeft minder zooi en is toch wel even dat verrassingseffect.

Als je BABY Secrets hebt geopend, ontdek je of het een jongen of een meisje is door de baby in bad te doen. De luier zal roze worden als het een meisje is of blauw als het een jongetje is. De baby heeft ook een geboortecertificaat met waar je alle details op kan schrijven. Deze zijn ook weer te verzamelen en dat maakt het weer erg leuk!

Ik vind het trouwens ook een super leuk verjaardagscadeau op de lagere school. Je weet toch hoe je altijd op zoek bent naar iets bent wat niet te duur is, maar toch wel de goedkeuring van een kleuter weg kan dragen? Dan zit je met een BABY secrets of een squishy eigenlijk altijd wel goed!

WINNEN!!!

Nou kijk, hier kun je mee aan komen voor al die mooie of niet zo mooie rapporten! Een heel pakket met daarin de BABY secrets, een extra grote Bubbleez, 2 grote squishies, en een Smooshy Mushy Squishy!

Je mag hier reageren, op de IGTV video of op Facebook. Wie volgt, liked of deelt krijgt een extra lot in de trekking. Bij alles wat je extra doet! Dus 10 reacties, zijn 10 kansen. Spam er op los zou ik zeggen!

Over een week krijgt de winnaar bericht


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love