Mijn winter wishlist bij Prenatal

miya dreumes 16 maanden

Ik vond het weer eens tijd voor een wishlist. Jullie vinden ze ook altijd erg leuk, en ik ook, dus here we go. Deze wishlist is voor de winter. De feestdagen komen eraan en ik wil graag iets makkelijks maar ook leuk voor kleine Miya.

Ik heb laatst wat leuke dingetjes gehaald bij de Prenatal voor een zwangere vriendin, en toen zag ik al deze schattige kleertjes voor Miya. Ik vind het dus erg belangrijk dat het makkelijk zit, maar ook schattig. In een spijkerbroek met knoopjes en een rits zul je Miya niet snel zien nog voorlopig.

Over het algemeen draagt ze leggings met een trui of shirt, of een maillot met een soort van trui jurk erop. Het liefst met zo min mogelijk knoopjes en ritsjes, zij vind dat gewoon niet fijn ook. Het moet aan en klaar eigenlijk.

Kleding voor de feestdagen

Met de feestdagen wil ik eigenlijk altijd net iets meer doen, maar het moet nog steeds comfortabel zijn. Nu vond ik dus deze setjes bij de Prenatal.

1;

prenatal004

Veel vinden zwart niks bij een peuter, maar ik denk in de juiste combinatie dat het wel heel leuk kan staan. Vooral voor kerst vind ik dit een mooie combinatie. de legging maakt het weer wat speelser.

2:

prenatal003

Miya is dol op rendieren, deze trui kunnen we dus niet overslaan. Hij is ook nog eens lekker warm, en de kleur is natuurlijk helemaal geweldig. Met de glitterlegging is het weer een heel feestelijk setje. Ze kan er de hele dag lekker makkelijk in spelen, maar ziet er dan toch feestelijk uit. We zitten toch een paar uur in de auto, en dan nog de hele dag op bezoek, dan moet het gewoon makkelijk zitten.

prenatal002

Dit vind ik ook weer zo een heerlijke combinatie, alhoewel ik je nu al kan vertellen dat het hier zonder riem gedragen zou worden. Op de een of andere manier zijn wij alle 4 allergisch voor riemen, of het moet een echt zilveren gesp zijn. Maar hoe dan ook, zit het vaak gewoon niet lekker.

Het setje is wel weer super glitterig en meisjesachtig. Maar toch is het weer een stoer setje, waar in Miya rustig kan spelen en lekker druk kan zijn.

Dure feestdagen

Ik weet dat de feestdagen vaak duur zijn. Maar wie weet kun je met je eigen collectie ook wel zulke setjes maken. Een andere tip is om even te kijken voor een kortingscode. De Prenatal heeft vaak codes waarmee je korting krijgt op je aankopen. Hier kun je zien of er op dit moment een kortingscode voor Prenatal is die je kunt gebruiken. Ik heb zo op mijn laatste bestelling 20% korting gekregen, de moeite waard dus!

Ook komen er de aankomende weken heel veel winacties hier op PinkPress.nl, en wie weet win je zo wat cadeaus terug voor de feestdagen. Zo blijven die dagen ook voor jou leuk 😉

 

Dikke knuffel en happy shopping alvast!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like