Wat staat er op jouw wishlist?

De tijd van cadeautjes en een wishlist maken komt er weer aan!

Denk jij ook altijd veel te laat aan wat je wilt hebben? Een wishlist maken is echt helemaal geen gek idee! Ik weet dat veel vrouwen (vooral van mijn leeftijd) het vaak hebberig vinden overkomen als je precies weet wat je wilt. Maar het is duidelijk en je krijgt niet iets wat je nooit zult gebruiken.

“Ik hoef geen cadeautje hoor”

We zeggen het bijna allemaal. Als ze het letterlijk zouden nemen zit jij als enige zonder cadeau onder de boom. Geen pakje op Moederdag. En een kus en een kop koffie voor je verjaardag. Leuk. Je kunt ook gewoon zeggen wat je echt zou willen hebben. Of misschien spaar je ergens voor.

Er zit geen schaamte in. Het is niet hebberig. Je partner heeft er vaak geen last van, van die schaamte. En de kinderen al helemaal niet. Die vragen ook rustig om een iPad, een iMac en een eenhoorn.

Maak je wishlist voor de feestdagen

Online een wishlist maken

Erg leuk voor jezelf, maar ook handig omdat je hem kunt delen, is online een wishlist maken bij hatsa.com. Alles wat je tegen komt online wat je graag zou willen kun je in die wishlist plaatsen. Je kopieert de link en hup hij staat erin. Als iets gekocht is kun je dat aanvinken (handig als meerdere mensen jouw lijstje bekijken), je kunt namelijk doorklikken en dan kom je rechtstreeks op dat item die je wilt hebben. Mocht er iets in de sale gaan, dan krijg je ook daar een melding van. Hoe handig is dat?

Als we het toch over een wishlist maken hebben…

Wat staat er op die van mij?

Zoals je misschien wel weet ben ik bezig mijn leven radicaal om te gooien en sport ik meer dan uit. Geen heftige acties in de gym want behalve rugspieren trainen vind ik dat nu nog niet echt veel aan.

Wel ga ik vaak hardlopen, boksen, roeien en zwemmen op de sportschool. Hier kan ik dus altijd een nieuw sportzwempak gebruiken, goede schoenen, of nieuwe sportkleding. Je kunt daar gewoon nooit teveel van hebben.

Uiteraard mogen gadgets als een springtouw met meter, of een smartwatch die het zwemmen kan bijhouden niet missen. En wat dacht je van een goede anti rimpel crème? Dat water en zweet is echt niet fantastisch voor de huid!

Kijk voor hier anders even voor mijn wishlist! Wie weet haal jij er ook wel inspiratie uit.

Wishlist voor de feestdagenVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥