Wit alleen voor de zomer? Think again!

wit3 - Wit alleen voor de zomer? Think again!

Wit is mooi in de zomer, vooral in de zon geeft dat echt een zomers gevoel. In de winter schijnt het een fashion NO-NO te zijn. Maar deze winter mag het gewoon wel! We gaan voor wit, en we houden het wit!

Als wit WIT moet blijven

Ik ben een ramp met witte kleding. Ik koop het gewoon liever niet. Echt niet. Er gaat standaard iets van eten overheen, ik laat er een stift zonder dop op liggen, of ik ga gewoon wassen. Grijs, roze, blauw, geel, alle kleuren heeft iets dan, maar wit vooral niet. Nou ging het altijd daarna met bleek in de wasmachine, maar dat was vaak niet zo fijn voor de kleding of schoenen. Maar eerlijk is eerlijk, sinds ik Vanish White heb, gaat er niet zo veel meer mis.wit4 - Wit alleen voor de zomer? Think again!

Tips om wit wit te houden!

 • Gebruik Vanish White bij elke witte was
 • Dat kleding scheiden is echt om deze reden, om alles echt wit te houden
 • Heb je gele vlekken in de oksels of make up vlekken in de boord bijvoorbeeld, doe daar dan wat extra Vanish op.
 • Ben je met je mooie witte dames sneakers in de modder beland dan hoef je ze echt niet meteen weg te knallen. Zijn ze van stof dan kun je ze in een kussensloop doen, en op 30 graden in de wasmachine bij de rest van de witte was doen.
 • Leren sneakers kun je voorzichtig met een doekje meteen afnemen met groene zeep, en de zool met wat chloor (tip van beauty-unboxing.nl)

Wit staat altijd netjes

Ik vind wit eigenlijk altijd wel netjes staan. Een paar witte sneakers staan perfect bij jeans, maar ook onder een pantalon broek bijvoorbeeld. En wat dacht je van een wit shirt met een zwarte broek en witte sneakers? Altijd in style. Heel basic, of juist bij een pak weer heel netjes.

Vooral een wit overhemd vind ik altijd heel mooi staan. Onder een pak, maar ook op een jeans bijvoorbeeld. Dit staat natuurlijk super voor een dagje casual. Maar draagt hij hetzelfde overhemd met een pantalon en nette schoenen, dan heb je weer een heel andere look.

IMG 20171007 104427 675 - Wit alleen voor de zomer? Think again!

Trouwen in het wit

Laten we eerlijk zijn, ik ben 41, en zodra we gaan trouwen ben ik net 42. Om dan helemaal in het wit te gaan? Nee, dat zie ik niet zo zitten. Maar ik zag dus laatst een geweldige outfit op Instagram van een vrouw die droeg een wit t shirt, een zwarte hele wijde rok tot op de knie en witte sneakers erbij. Daar waren wij het allebei meteen over eens: Dat wordt mijn look! Mijn man (ja, ja, verloofde, maar vind zo een lang woord) draagt op zeker een overhemd. Waarschijnlijk met bretels en een bruine broek. Een beetje dandy. Of als Elvis.. dat kan ook als we toch besluiten om in Vegas te gaan trouwen.

 

Wat zijn jouw tips om sneakers en kleding wit te houden?

Foto van man in pak is van Shutterstock


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

9 comments on “Wit alleen voor de zomer? Think again!

 1. Mee eens! Wit is hartstikke leuk in de winter. Al die donkere kleuren maken het alleen maar somber

 2. Ikz ou niet weten waarom wit niet mag in de winter eigenlijk
  In de was ga ik mijn keldij echt niet scheiden, heb ook maar twee stuksk wit of zo… Ik ebn nogal een kleurenmadam… maar ik moet eerlijk zeggend at mijn wit of wit blijft
  en witte schoenen, ik vind het net tof dat die er gebruikt uitzien

  misschien omdat ik verpleegkundige ben en al zo vaak spierwit heb moeten rondlopen, wie weet…. 😉

 3. oohk kledij withouden is echt geen makkelijke job, net zoals zwarte kledij mooi zwart houden
  ik vind wit altijd ontzettend mooi staan, classy

  liefs
  Karlien

 4. Oh ik ben echt heel erg slecht in alles wit houden. Maar ik vind het een prachtige kleur en ik ben erg benieuwd naar je look!

 5. Ik ben ook vreselijk in het wit houden van kleding en schoenen :’) Mijn tip zou zijn om in ieder geval geen witte schoenen aan te doen als je uitgaat. En ze sowieso eerst goed in te spuiten tegen het meeste vuil.
  En als je bijvoorbeeld witte Allstars hebt dan kun je deze wassen, dat is echt fijn 🙂

 6. Ik vind witte kleding mooi, maar zelf waag ik me er echt niet aan. Ik krijg er echt altijd vlekken in die er niet meer uit kunnen.

 7. Ik vind dat iedere kleur m oet kunnen hoor. Het ligt er wel een beetje aan WAT je draagt, en niet perse de kleur. Combineer het.

 8. Ik draag zelf echt nooit wit omdat ik altijd overal vlekken op krijg die ik er niet meer uit krijg. Bij anderen vind ik het wel mooi.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: