Mannen met witte sokken. Het zou serieus verboden moeten worden. Dat is mijn mening. Mag een man witte sokken aan? (Als hij niet aan het sporten is?)

Ik weet niet wie bedacht heeft dat het aantrekkelijk is, een man met witte sokken? Horror vinden de meeste vrouwen het.
Stel je eens voor dat je een (blind) date hebt, en de man in kwestie komt aanlopen met sandalen met daarin witte sokken. Wat doe jij? Bij mijn nichtje is dit serieus voorgevallen. Haar date had een trainingspak aan, zwarte glans schoenen met witte sokken!

Wat heeft ze gedaan? Heel hard weggerend zeker? Nee, ze deed iets totaal onverwacht. Ze is met hem getrouwd! Omdat zij, bij de eerste blik op zijn kleding, bedacht dat zij deze man kon verbeteren en kon kneden zoals zij dat wil. Al zijn kleding heeft ze bij het grof vuil gezet. En ze had nog gelijk ook. Na 20 jaar zijn ze nog steeds erg happy. Of ik het zo gedaan zou hebben, ik denk het niet. Daar heb ik geen geduld voor.

Mannen met witte sokken:

  • – Erger dan neuspeuteren
  • – Erger dan de mannengriep
  • – Erger dan smakken
  • – Erger dan dat hij elke keer in zijn kruis grijpt
  • – Erger dan een paar dagen niet douchen
  • – Erger dan het vuilnis niet buiten zetten
  • – Erger dan zichzelf erg belangrijk vinden
  • – Erger dan niet opruimen
  • – Erger dan jouw verjaardag vergeten
  • – Erger dan jou de rekening laten betalen tijdens de 1e date

Overdrijf ik nu? Uh nee want dit zijn de punten die bij een goed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek heb gekregen tijdens een rondje appen met vriendinnen. Alleen Judith is het niet zo met de stellingen boven eens. Hoe lelijk zij witte sokken in nette schoenen, of nog erger- in sandalen- vindt, bovenstaande punten zijn voor haar regelrechte dealbreakers, terwijl over witte sokken ze nog heen kan komen. Maar goed, we weten allemaal dat zij anders denkt dan de meeste vrouwen, toch?

Dit you tube filmpje beschrijft het erg goed:

 

Wat vind jij? Ben jij het eens met de meiden, of denk je meer als Judith?


ageology banner Mannen met witte sokken

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Hinda

Gastblogger @ Pink Press