Close
Mooie witte tanden

Tijd voor stralend witte tanden als beste accessoire!

Hoe belangrijk is je gebit? En hoe kijk jij naar witte tanden? Een teken van gezondheid, verzorging en schoonheid niet waar? We slepen de kinderen huilend onder onze arm naar de tandarts. We hebben 100 liedjes om gezellig tanden te poetsen. Maar wat doe je met je eigen gebit? 

Witte tanden doe je zoStralend witte tanden

Wees eerlijk, ook jij hebt vies en lelijk gebruikt om je kinderen hun tandjes te laten poetsen. “Je wilt toch geen vieze rotte tandjes”? En toch poetst de gemiddelde volwassene veel minder dan hun kinderen. Best apart he? 

We houden van stralend witte tanden. Het staat voor goed verzorgt, een mooie lach en gezond. Want bij bruine tanden denk je al snel aan roken, snoepen, niet goed poetsen en bij sommige tanden echt aan onverzorgd en vies. 

Wist je dat het zelfs zo ver gaat dat mensen je eerder serieus nemen? Dat ze beter naar je luisteren en je al snel knapper vinden dan dat als je een slecht gebit hebt? En mooie witte tanden zijn niet alleen weggelegd voor de elite. Ze zijn er voor iedereen. Wees eerlijk, die mooie lipstick staat toch ook gewoon beter bij mooie witte tanden. Witte tanden voor een stralend uiterlijk

Dit zijn gewoon mijn tanden!

Ja dat klopt vast. Maar als je niet blij in de spiegel glimlacht, of wat ik vaak zie vrouwen die met hun hand voor de mond praten en lachen omdat ze zich schamen voor hun tanden. Waarom doe je er dan niet wat aan? We kopen nieuwe kleding, gaan op 300 verschillende diëten en veranderen wekelijks van haarkleur, maar die tanden?? Ik zie ook veel veel beautybloggers die de hele dag van alles smeren, dan denk ik doe eerst wat aan je tanden dan neem ik je toch veel serieuzer?  

Volgens de tandarts worden mijn tanden ook niet witter tenzij ik echt ga bleken. En dat is ook precies waar ik mee bezig ben. Ik heb best een mooi gebit. Maar door de jaren heen zijn ze gewoon niet echt heel wit meer. Nou is er ook nog 1 tand aan het afsterven die steeds donkerder wordt. Daar word ik echt heel onzeker van. Sterker nog, als het niet mooi mee oplicht met het tanden bleken, dan wil ik toch overwegen om veneers te nemen. Iedereen wil toch prachtig witte tanden?

Is dat bleken wel veilig dan?

Kijk, je moet niet zelf gaan knutselen met tanden bleken. Er zijn echt hele goede tandenbleeksets op de markt als de SmileWhite tandenbleekset. Zolang je goed de instructies opvolgt kan er niet echt wat fout gaan. De resultaten na het tanden bleken zijn echt verbluffend. Ook als je niet voor filmsterren wit wilt, maar wel van de rokersaanslag af wilt komen. Dan is heb je echt mooi resultaat. 

Natuurlijk is de nazorg erg belangrijk en bijna de helft van je resultaat van het tanden bleken. Ga je nou weer slecht poetsen, flink aan de koffie en de rode wijn of sigaretten, dan is het resultaat minder lang. Het is geen wondermiddel. Het lijkt een wondermiddel, maar je moet het zien als dat de kit je een soort van restart geeft. Even weer netjes witte tanden, en het dan goed bijhouden. Uiteraard kun je dan  weer eens tanden bleken met een tandenbleekset, maar houd het gewoon goed bij. Met 2x per dag een paar minuutjes poetsen, goed spoelen en bijvoorbeeld minderen met koffie, thee en roken kom je echt een heel eind. 

Ik kan zelf ook de koffie niet laten staan, en laten we maar niet hebben over rode wijn. Een goede tip die ik kreeg was na het drinken in ieder geval even spoelen met water. En dat lijkt wel echt een effect te hebben dat het minder snel geel wordt, ook na het tanden bleken. Uiteraard gewoon niet je tandarts bezoeken overslaan, die is nog steeds nodig, helemaal wanneer je een tandenbleekset gebruikt. Zo kan hij ook beoordelen of  je bijvoorbeeld een goed merk tandenbleekset gebruikt die je tanden niet verpesten!

Probeer ook eens natuurlijk tanden bleken!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang