Een natuurlijke look voor de feestdagen

Nu de feestdagen er aan komen is het tijd om die prachtige outfit weer uit de kast te trekken en weer een strak make-upje op te doen. Ik laat je daarom graag een Xmas make-up look zien met een aantal van mijn nieuwe beauty producten. Lees je mee?

beauty-9

Dit jaar is het helemaal hot om all out te gaan met je make-up look. Denk daarbij aan een felle lipkleur en zwoele smokey eyes. Maar voor we beginnen gaan we eerst de huid goed verzorgen. Niet alleen word je huid hier blij van, maar je make-up blijft ook veel langer goed zitten. Hiervoor gebruik ik de Etos Lip Primer en de CC Radiance cream.

beauty-1

De lip primer was wel even wennen hoor, hij heeft namelijk enorm veel kleur waardoor je de eerste keer best kan schrikken. Maar wanneer je deze eenmaal hebt aangebracht blijft je lipstick of in dit geval de matte lip liquid veel langer mooi zitten. De primer van MAC is ook echt een aanrader.

Voor deze look heb ik gekozen voor de matte lip liquid van The Body Shop in de kleur 026 Goa Magnolia. Naast deze kleur zijn er inmiddels 12 prachtige tinten te koop bij The Body Shop. Stuk voor stuk zijn ze super gepigmenteerd en zijn ze 100% vegetarisch en bevatten geen gluten.

beauty-10

Ben je nou niet zo’n fan van liquid lipsticks kijk dan eens even naar een matte lipstick. Deze zijn vaak net iets zachter op je lippen en voelen minder droog aan. Ook hier zijn een hoop kleuren van, maar voor de feestdagen adviseer ik je om te kijken naar een mooie rood of roze tint.

beauty-13

Ook de wangen verdienen wat aandacht. Hiervoor is een kwasten setje wel erg handig. Het Shaping & Highlighting kitje van de Etos is echt een aanwinst voor iedere vrouw. En gezien we in de winter al snel een beetje bleekjes ogen is een beetje blush en highlighter wel zo mooi.

beauty-6

beauty-11

De ogen heb ik wat rustiger gehouden gezien de liquid lipstick er echt uit knalt. Het Down To Earth eye pallette van The Body Shop is hier echt perfect voor. De mooie aarde tinten passen perfect bij bruin haar en maken mijn look helemaal af.

Tadaaa! The Finished Xmas Look!
Tadaaa! The Finished Xmas Look!

Wat vind jij van mijn natuurlijk kerst make-up look?

natuurlijke make up feestdagen

 

Vriendelijke disclaimer: De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

1 reactie op “Een natuurlijke look voor de feestdagen”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: