Yoga is niet meer alleen voor zweverige types, yoga is hot! Deze spirituele levensstijl vond zijn oorsprong in India en is inmiddels HIP. Van Nederland tot Colombia; het wordt massaal over de gehele wereld beoefend. Japan telt zelfs de hardst groeiende yoga community.

Yoga

Er is veel vraag naar yoga, daarom zijn er veel verschillende yogastijlen. Er komen nog steeds nieuwe vormen bij. Het is geen grap het bestaat echt: “Doga” met je hond en ‘naked yoga’. Ik weet niet of ik graag poedelnaakt op de mat zou willen staan.

Wat ooit begon als een spirituele activiteit is anno 2015 uitgegroeid tot een booming business. Wist jij bijvoorbeeld dat yogi’s bereid zijn om soms wel 100 euro uit te geven aan een yogabroek! Dat is misschien niet zo gek als je je bedenkt dat DE Yogi van NU, vrouw en hoogopgeleid is EN ook nog eens een bovengemiddeld inkomen heeft.

Meer grappige weetjes staan in onderstaande infographic. Je kunt lezen waar de populariteit van yoga vandaan komt en waarom is yoga zo’n gigantisch groot succes is. Wie nu DE yogi is en waar ze haar geld aan uitgeeft? Bekijk de infographic voor meer interessante feiten.

Deze infographic is gemaakt door de yogablog Strech.nl in opdracht van dr-discount.nl

infographic - Yoga is hot!

Hoe handig is de infographic? Wist jij dit allemaal al?

Photo by HenryLeongHimWoh cc - Yoga is hot!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love