Happy Sinterwinweekend!
Ik ben dol op yoga, dat heb je vast al in eerdere blogs kunnen lezen. Ik vind het ook echt heel erg leuk om met de meiden te doen. Het is ontspannen, gezellig en altijd lachen. Heerlijk zen momentje. Helemaal fijn met deze feestdagen drukte. Wil jij deze prachtige cadeaubox met yoga kaarten winnen?

De kinder yoga kaarten set

Manja, de ontwerpster van de kinder yoga kaarten, vertelt:

De kaarten zijn voortgekomen uit mijn kindercoaching met yoga sessies. Ik merkte dat in de sessies kinderen heel goed op de oefeningen reageerden en rustiger werden. Het thuis blijven doen bleek lastiger. Met deze kaarten kan de ouder het kind erbij helpen en kan het kind de houding ook zien. Het effect, uitvoering en duur van de houding staat achterop.

Mijn creativiteit, passie en liefde om iets moois te te maken waar anderen zelf mee aan de slag kunnen was mijn drijfveer en zie je terug in de kaarten. Er zijn al kinderyoga kaarten te koop, maar ik vind e persoonlijk  niet altijd even mooi maar vooral ook te klein als je een groepsles of workshop geeft. Daarnaast hebben kinderen van nu letterlijk te weinig adem lucht. Ze zijn zo druk, moeten veel, krijgen veel prikkels te verwerken en komen niet toe aan echte ontspanning. Dan ontstaan klachten wat ik terug zie in de coaching zoals angsten, hoog oplopende emoties, last hebben van prikkels etc. Vandaar het grote formaat.

Het yoga meisje

Na een creatieve workshop die ik zelf volgde ontstond ineens dit meisje. Daar werd enthousiast op gereageerd en bovenal werd ik er zelf heel erg blij van. De praktische creativiteit heb ik heel lang gemist in mijn werk voordat ik mijn bedrijf begon begin 2016. Langzaamaan ontstond het idee van de kaartenset waarbij elke houding op een lichaamsgebied werkt voor een holistisch effect.

Zelf ben ik met yoga begonnen tijdens een burnout en het helpt me nog bij onzekerheid en angsten. Ik hoop dat doordat kinderen zich nu al bewuster worden van wat ze nodig hebben om in hun energie te blijven, dit ook kunnen verwoorden en blij zijn met wie ze zijn als persoon. Ik zie ook terug bij mijn eigen kinderen (3 & 6 jaar) hoe waardevol het is als ze zichzelf kennen en kunnen aangeven als ze ergens last van hebben of het ze teveel wordt. Jong geleerd is oud gedaan is het gezegde immers en stress wordt een steeds groter probleem in onze drukke maatschappij vol verwachtingen.

Het doel achter de kinder yoga kaarten

Mijn doel is dat kinderen dmv yoga zichzelf beter leren kennen en weten wat ze nodig hebben in tijden van drukte, spanning en hoge verwachtingen. Weten hoe je tot rust kan komen en waar jouw grenzen liggen. Waar kun je dat beter leren dan op school, opvang of thuis waar je alle basisvaardigheden leert? Je kan 1 houding per week behandelen of de aangegeven houdingen flow gebruiken voor een korte yoga reeks.
De box is geschikt vanaf peuterleeftijd die de houding op hun eigen manier kunnen uitvoeren op een speelse manier. Het gaat niet om de perfecte houding, maar aanvoelen wat er mogelijk is met jouw lijf en ermee bezig zijn. Zo ontstaat er steeds meer bewustzijn bij de kinderen.

Weetjes:

  • De kinderyoga kaartenset is te gebruiken om samen yoga met kinderen te kunnen doen op school, kinderopvang, thuis, kinderpraktijk etc
  • Groot A5 formaat van stevig 100% gerecycled papier
  • Op de voorkant staat de illustratie, op de achterkant het effect, hoe uit te voeren en de duur van elke houding
  • Er zit een herbruikbaar ophang systeem in de box
  • Ik doneer 2,50 per verkochte box aan een wisselend goed doel gericht op kinderen.
  • Ook leuk voor volwassenen
  • Mooi vormgegeven en ze zullen prachtig staan ingelijst aan de muur in je interieur of kinderkamer
  • Ze zijn te bestellen zijn via www.ophetyogamatje.nl/product/kinderyoga_kaarten/ en daar ook meer info te vinden is over de set en het goede doel

Sinterwinweekend winactie!

Natuurlijk op de laatste dag van het Sinterwinweekend kun je ook kans maken op deze mooie kinder yoga kaarten! Je kunt mee doen door een reactie achter te laten. Voor een extra kans is delen altijd lief!

Wij gaan alvast mee doen voor de lieve Hair in the air Poppy van Trolz!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love