Close

Yoga wear by Mango

Zoals je weet ben ik dol op yoga, maar ook de kleding vind ik erg fijn. Mango heeft nu een hele prachtige serie waar je yoga in kunt doen. 

Mango

Dit Spaanse merk houd altijd wel rekening met goede pasvormen, en heel belangrijk is dat het mooi is maar ook draagbaar. Hun sport lijn is echt fantastisch. Vooral de leggings ben ik erg enthousiast over.

Ik heb namelijk echt een bloedhekel aan lage leggings. Ik kan er geen yoga in doen, ik kan er niet in sporten. Ik loop dan continue te hijsen, en als je bukt sta je half in je blote kont. Nou is dat bij sommige meiden heel sexy, bij mij is dat minder appetijtelijk. Ook vind ik het gewoon niet fijn.

Mango heeft dus echt de ideale leggings hiervoor. Ze zijn ook nog eens figuur corrigerend. Ik heb mijn favorieten voor jou op een rijtje gezet:

yogamangofiguur1
Deze met 3 kleuren grijs zit lekker hoog. Door de blokken en het zwarte streepje kleed hij dus ook nog af. Hij is figuur corrigerend en drukt de boel een beetje bij elkaar.
yogamango1figuucorrigerend
Ik kan je niet vertellen hoeveel zwarte leggings ik heb. Maar je hebt van die dagen dat alleen een legging past. Ik heb die vaker omdat ik zo vaak last van mijn buik heb. Je kunt hem voor sport gebruiken, maar dus ook met een flinke grote trui erover, of een oversized shirt.
figuurlegging
Deze vind ik wel echt heel stoer. Natuurlijk met roze! Ook perfect voor hardlopen want luchtdoorlatend, je hoeft niet steeds op te trekken, en zit dus gewoon fijn.
Natuurlijk zag ik nog meer leuks, en heb een paar items van mijn wishlist hieronder gezet.

yogatrui
Dit truitje vind ik zo mooi! Zo ene lekker zacht stofje, en vooral om je buik kleed het mooi af. Kan op een legging, maar ook op een mooie jeans bijvoorbeeld
yogamangoshirt
Er is een groot verschil tussen iets kunnen en iets doen.. Super shirt!
gemeleerdesneakers
Ik draag het liefst de hele dag slippers of sneakers. Deze mogen vooral niet in mijn collectie ontbreken. Die kun je echt overal bij aan!
jasjemetgatinmouw
Met hardlopen draag ik graag ene jasje als het wat frisser is, en deze zit dan lekker goed om je lichaam heen. Er zitten ook duimgaten in, zodat je mouwen goed blijven zitten, wat voor oefening je ook doet.
Wat vind jij van de collectie?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Yoga wear by Mango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang