YouTubers, Vloggers, Duinrell en 10000 meisjes

Dat was de XL Tina dag in het kort.. GEKKENHUIS! Maar ja, de vloggers of YouTubers zijn de nieuwe helden van onze meiden, die ze zomaar kunnen ontmoeten!

De nieuwe helden

tina dag
Lekker kleurrijk
SAM 5097 YouTubers, Vloggers, Duinrell en 10000 meisjes
Heel geconcentreerd dansen

Waren wij vroeger helemaal wild van Madonna, Michael Jackson en de Backstreet Boys bijvoorbeeld, en hadden wij als nationale helden meer de Dolly Dots, Frizzle Zizzle en Danny de Munk ofzo. Maar de kinderen van nu luisteren naar hun grote voorbeelden de vloggers.

meisje djamila
Met Meisje Djamila
vlogger teske
De mooie Teske

Wat Meisje Djamila zegt dat lekker is, dat IS lekker. Wat zij vies vind, IS vies. De spelletjes die ze spelen, de make-up of kleding die ze dragen, alles wat ze doen, is hoe het moet. Een enorme druk op zulke jonge mensen.

Vlogger/YouTuber worden is een serieus beroep geworden. Je wordt niet meer uitgelachen, maar serieus gesteund in deze tijd. Kinderen willen weer de techniek in. Niet om computers te fixen, maar om te leren hoe ze video’s zelf kunnen bewerken. Dat is namelijk ook wel een ding onder de serieuze vloggers/YouTubers – ja zit een verschil tussen die 2, en ik moest het allemaal aanpassen van mijn 10 jarige baas.. – ze willen alle touwtjes zelf in handen houden. Wel zit er vaak een reuze goede manager achter die voor de goed betaalde opdrachten zorgt.

Tina XL dag in Duinrell

sam_5162

tina dag
Lekker goor doen met eten

Meiden blad de Tina organiseerde dit jaar de Tina XL dag in Duinrell. Duizenden meiden waren uitgenodigd, en het stond er vol met leuke kraampjes, er was super leuke muziek met alle bands, en vooral heel veel te doen in de DIY ruimte. Maar het belangrijkste voor mijn meiden waren toch wel de vloggers!
sam_5063

sam_5060

Gelukkig waren wij daar als pers, want eerlijk, uren in de rij met duizenden gillende meiden had ik serieus niet getrokken. Maar echt wat kunnen die meiden gillen!!! Niet normaal. sam_5080

img_20160924_120552

img_2038

djamila
Zelfs het zusje van Meisje Djamila had geen rust!

Keira wilde graag Meisje Djamila, Teske en Beautynezz ontmoeten. Helaas kwamen wij te laat bij Beautynezz, maar ik heb nog weken moeten horen over hoe mooi en lief Teske is, en hoe vrolijk en grappig Meisje Djamila is. En heel eerlijk waren ze ook echt heel lief voor de meisjes. Weer een jeugddroom waar gemaakt. Best handig om een blogger als mama te hebben!

jeugdjournaal
Een interview voor het jeugdjournaal!
beautynezz
Beautynezz!

Uiteraard werd er tijdens deze grote dag ook een vlog gemaakt. En ja, geef mij maar de schuld dat ik niet heb opgelet om de camera gewoon goed te draaien.. oops.. Ik denk dat bij een dochter vlogger, ik dus ook wel aan mijn skills moet gaan werken.

Misschien moet ik zelf maar eens gaan vloggen?? Wat denk jij? Wat zou ik er van brouwen denk je? En waarover moet ik het hebben?


ageology banner YouTubers, Vloggers, Duinrell en 10000 meisjes

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

  1. Dees

    Ahhh wat leuk vooral de vlog met zoveel enthousiasme ook kan ik nog wat van leren

Reacties zijn gesloten.